GShock MurahMencari G-Shock Original? Klik GShock-Malaysia.com

Slamat Tahun Baru 2006


Assalamualaikum n Salam Sejahtera…

Slamat tahun baru and happy creating new “azam”. For me, a part of my wish last year achieved, tinggal sikit jer lagi. Yg lain, think hav to bring it into 2006. Hopefully taht this 2006 would bring better luck, limpahan rezeki buat aku dan family. Aminnn

Pagi tadi tpaksa assist client. tetiba lak time dia nak balik dia pass kat aku “angpau” dairy n pen.

Lunch hour aku ader buss meeting ngan Razi. Blasah kari kepala ikan. Pehhh kenyang,,, Alhamdulillah.

Petang ni aku ingat nak ke Bdr Sri Damansara, ambik barang…
tapi, skali tgk kat jln kat bawah tu, mak aii, jam 4 dah jam tak hingat… camana ni?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.