GShock MurahMencari G-Shock Original? Klik GShock-Malaysia.com

My New Condo

Erm,,, hari ni keja cam biaso, cumo den awal sikit jer. He he he rajin pasal tak sabar nak ambik halfday nak pegi tgk Condo yg aku bought 2 tahun lepas, rupernyer dah siap. Pagi kami semua ado meeting ngan PENGARAH baru kami. Biasola, sessi nak motivate staff dah bermula setelah tahun lepas kami di tipu kiri kanan, depan blakang dan bulat-bulat. Semua terkena, dr segi bonus, keja dan jugak increment. tahun ni, hanya tuhan ajer yg tahu. Aku, cam biasola,,,

Lunch hour aku lepak kat Kupang jap (Foodstall), skali terjumpa dgn Bonzer, aperlagi bukak la citer baru pasal cousin dia, Amrul dan Ex GF Amrul. Kes besar lak tu. Kesian Amrul…

Rupernya si Zul dan Suapi nak pegi bayar dan tengok Condo tu jugak. Aperlagi, gerak ngan keta Zul. Jam 3.00pm sampai Wisma Gadang. Nasib baik aku terer tunjuk jalan, langsung tak jammed. He he he. Lepas byr last payment, kami ke Condo. kunci still tak leh ambik coz my company still tak clear last payment. So, akmi pegi tgk just for survey jer la.

Sempat gak check parking lot, unit aku dan jugak swimming pool. Pehhh!! teruja beb. Paling best umah Suapi betul2 facing pool. umah aku facing Morning Sun, KLCC dan Genting view. 7th Floor. Malam lepak sambil tgk bunga api best oooooo…

Last last balik ofis pasal keta aku still kat sana. Masuk ofis jap, then kemas, chowww…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.