Nasi Ayam Kampung, Kita orang yang lapar

Hits: 19

Sabtu atau Ahad, kalau kitaorang lambat bfast, sure wife aku ajak pegi makan Ayam Kampung kat Kg Baru. Tp malang dah byk kali, kami sampai kul 11.00am, diorang blum siap lagi. Yg ader, kedai2 yg kat tengah tu. (Bukan feveret kami)

Minggu lepas, kami lewat skit pegi sana. 12.30pm. Sampai org dah penuh. Sib baik dapat seat. Duk jer, trus order, 5 minit dah sampai. Aper lagi, Bismillah jer, trus makan. Aku, Wife dan adik aku pun sama. Dah nak abis baru aku prasan lupa nak snap pictures peha ayam kampung goreng yg best tu. Yg sempat, tulang peha sama wife aku tgk duk abiskan sisa2 ayam yg ader…

 

 

Restoran Ayam Kampung Haji Hassan

 

Aku org kampung. Budu & Ulam tak leh di pisahkan.

 

Restoran Ayam Kampung Haji HassanRestoran Ayam Kampung Haji Hassan

 

Pegi la try. Nasi Ayam Kampung Haji Hassan, Kampung Baru, depan Stadium Raja Muda. Lokasi gerai ayam kamoung ini di hujung sekali kat tepi stesen bas.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.