Junior MasterCHEF Australia S1

Hits: 6

 

Sent from my BlackBerry® smartphone

Aku nak share rancangan realiti TV Junior Masterchef Australia ni. Rancangan ninada kat saluran StarWorld 711 Astro. Dah 3 kali aku sempat nonton episod season 1 ni. Memang best. Korang mesti tak sangka budak2 yg umur baya2 sekolah rendah boleh memasak menu2 yg high class.

Level remaja dan dewasa macam aku ni pun, nak masak tomyam pun terkial. Nak cari menu Kari Kepala Ikan pun payah, apatah lagi menu Udang Kara, Steak dan macam2 lagi la. Dari main course, sampai la ke menu pencuci mulut.

Tabik la kat budak-budak dalam rancangan Junior MasterChef Australia,,, sungguh berbakat. Kalau la anak2 aku bleh masak sehebat tu, sure tak sampai umur 40, badan aku naik sampai 100kg. Hihihi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.