GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Aku skang gila COAT

Seminggu dua ni aku duk cari-cari coat baru. Plan nak buat pakai time dinner nanti. Maybe awal Januari atau maybe May 2012.
Kalau duk pikir pakai kot yang biasa, aku dah ada 2 blazer, satu coat dan satu vest. Kali ni plan nak pakai yg design dan kaler lain pulak. 
Pun gitu, masalah utama, aku ni pendek. Ermmm,,, nampak model ni pakai sure la nampak cantik kan. Tu pun pasal kurus cekeding jer. Kalau mamat-mamat Korea, setau aku, tak ramai pun yang tinggi. Size kasut paling besar masa aku ke DongDaemon pun cuma size 7 jer… Orang Malaysia lagi ramai yang pakai size 8 dan 9. 
Masih lagi aku duk cari-cari ni. Rasa cam nak pakai coat kaler Putih lak tahun ni,,, ok tak??? 

MrJocko.com

Tags:,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.