Glamorous Travel Blogger

Ini Abang Lagi Gila Gila Sporting

Aku ingat aku sorang jer Gila Glamer. Aku rasa, aku sorang jer Gila Gila. Aku duk fikir, aku jer yang sporting. Rupernya ini Abang Jejai @ Azhar lagi Gila Gila Sporting.
Tengok la gaya posingnya yang berperwatakan “PINK” ittuw. Sungguh sporting bersama-sama anak kesayangan beliau,,, 
Nak lebih sporting, kalau korang suka, sila CLICK di sini dan support brother Jejai ini. TQ…
MrJocko.com
Similar posts
  • Saya Nak Jadi Travel Blogger Malaysia... Permulaan saya menulis blog sekitar tahun 2000 – 2003 dulu, saya tidak pernah impikan tentang karier sebagai penulis blog travel seperti sekarang. Di awal pembabitan saya dalam dunia penulisan blog, bermula dengan laman page Yahoo Geocities dan Diary yang kemudiannya beralih kepada Blogspot pada sekitar tahun 2006. Sejak membaca beberapa kisah penulis blog travel, saya [...]
  • Gaya Saya Bila Melancong Luar Negara Ketika melancong, ramai yang berpendapat susah untuk bergaya. Mungkin di sebabkan ramai antara kita yang memilih untuk membawa pakaian atau kasut yang biasa dan memudahkan urusan ‘packing beg’ supaya tidak terlebih muatan bagasi. Ya betul, tetapi masih ada cara untuk anda kekal bergaya kalau travel atau melancong ke mana-mana negara. MrJocko sebenarnya setuju, jika melancong, [...]
  • Entry Ke 5,000 Di Blog MrJocko Alhamdulillah, setelah memulakan coretan blog sejak Januari 2006, kini memasuki tahun ke-9. Hari ini, 25 September 2015, Blog MrJocko secara rasminya mempunyai sebanyak 5,000 entry yang sudah di’publish’kan sejak ia mula ditulis. Tahun ke-9, tahun yang penuh dengan cerita-cerita travel yang semakin ditambah nilai. Jika sebelum ini, bermula dengan penulisan ‘Jocko Journey’, bermula dengan hosting [...]
  • Macamana Saya Di Bayar RM10,000 Tunai... Saya tertarik dengan penulisan Otai Blogger hebat tulisan dan perkongsian Bro Ahmad Faizal aka Encik Titan di entry beliau ‘Bagaimana saya dapat RM10 ribu pertama dengan hanya menulis blog?‘ Ia sesuatu yang memang patut di baca oleh ramai blogger untuk dapatkan inspirasi, bagaimana cara terbaik untuk jana income dari Blog dan jadi blogger terbaik seperti [...]
  • Siapa Derma Dana RM2.6 Ratus Ringgit Semalam MrJocko buka akaun Maybank2U MrJocko untuk bayar bil. Sambil sambil semak balik transaksi akaun bank yang biasa MrJocko buat bila awal bulan. Biasa la bila awal bulan macam ni nak transfer duit ke luar dan menerima duit masuk hasil kerja sebulan dua ini, kerja kerja di bulan puasa dan business kecil kecilan. Bila semak duit [...]

4 Comments

  1. March 15, 2012    

    haha…mmg sporting gile …..pinky moment kot.

  2. March 15, 2012    

    ayu je nampak senyuman abg jejai tu……dgn kaler pink nye…hahaha

  3. March 15, 2012    

    mcm la rambut pjg sgt siap berkemban rambut..opsss :p

  4. March 15, 2012    

    hahaha,,, sungguh ayu abg Jejai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Sponsor

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

MrJocko Archives

My Stats

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma