Glamorous Travel Blogger

Lagi Perfume Al Junaid Dari Qatar : Travel Blogger

Adik kepada best friend aku, Kuang, kerja pramugara di Qatar Airlines dan selalu jugak balik singgah di Malaysia. Memandangkan Kuang pun selalu kirim perfume dari sana, aku pun kirim jugak la.
Perfume Al Junaid ni bau dia lain sikit pasal dia lebih kepada bau-bau orang Arab. Keras sikit la dari perfume biasa.  Nak tau jenis-jenis lain keluaran Al Junaid ni, boleh lawati AlJunaidAlam
Oleh kerana beli kat Qatar murah, aku pun tumpang kirim bila mana adik Kuang, Rizal nak pulang ke Malaysia. Dapat la pakai perfume dari Qatar. Tq Rizal :)

MrJocko.com

Similar posts
  • Gel Rambut Elite By Dashing Untuk Lel... Salah satu penampilan lelaki yang patut diberikan keutamaan ialah rambut. Bukan sahaja rambut menjadi aset bernilai untuk lelaki, malah gaya rambut yang bersesuain dengan penampilan seseorang akan menambahkan lagi ‘ketampanan’ dan gaya seorang yang bergelar lelaki. Sebab itu untuk lelaki yang bergaya dan mementingkan penjagaan rambut, apa kata ada cuba produk Gel Rambut yang terbaik [...]
  • Misi Mengutip Hutang Piutang Berat rasanya nak menulis tentang isu hutang ni. Lagi berat sebab ia mungkin akan menyentuh beberapa isu peribadi rakan-rakan. Tetapi itu lah hakikatnya. Soal hutang ini memang selalunya isu sensitif kerana ia melibatkan soal duit dan persahabatan serta persaudaraan.     Korang mungkin pernah memberi pinjam atau meminjam. Dan isu yang biasa bila kita meminjam, [...]
  • Keghairahan Pemanduan Bersama Scuderi... Shell telah membawa pemandu dari pasukan Scuderia Ferrari, Sebastian Vettel dan Esteban Gutiérrez di Malaysia dengan memandu Ferrari California T sebagai sebahagian daripada sesi Shell V-Power : Eksperimen Sains Keghairahan Memandu untuk mengukur keseronokan pemanduan sebenar.   Percubaan Shell kali ini melibatkan Juara Empat kali Formula One World Champion™, pemandu Scuderia Ferrari Sebastian Vettel, pemandu [...]
  • Ubat Demam Denggi Terbaik : Ketam Nip... Sejak akhir-akhir ini,  ramai antara rakan-rakan MrJocko terkena sindrom demam berpanjangan, muntah-muntah dan akhirnya di sahkan mengidap demam denggi. Dan kita sedia maklum, demam denggi antara gejala yang memang kritikal dan antara gejala yang mempunyai masalah dalam mencari ubat berkesan dan penyembuhan.   Yang biasa MrJocko dengar dari rakan-rakan dan yang sudah mencuba, ada beberapa [...]
  • Soalan Dan Respon Dari Pembaca Blog M... Selama MrJocko menulis blog tentang travel dan info tentang melancong dan percutian, memang banyak feedback dan soalan yang diajukan di ruangan komen, email atau private message di Fanpage Facebook MrJocko. Namun, tidak semua soalan mampu MrJocko jawab atau reply kerana kekangan masa dan kesibukkan.   Memang MrJocko akui ramai yang ingin tahu lebih lanjut tentang [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

Advertising

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma