Glamorous Travel Blogger

Lagi Perfume Al Junaid Dari Qatar

Adik kepada best friend aku, Kuang, kerja pramugara di Qatar Airlines dan selalu jugak balik singgah di Malaysia. Memandangkan Kuang pun selalu kirim perfume dari sana, aku pun kirim jugak la.
Perfume Al Junaid ni bau dia lain sikit pasal dia lebih kepada bau-bau orang Arab. Keras sikit la dari perfume biasa.  Nak tau jenis-jenis lain keluaran Al Junaid ni, boleh lawati AlJunaidAlam
Oleh kerana beli kat Qatar murah, aku pun tumpang kirim bila mana adik Kuang, Rizal nak pulang ke Malaysia. Dapat la pakai perfume dari Qatar. Tq Rizal :)

MrJocko.com

Similar posts
  • Siapa Derma Dana RM2.6 Ratus Ringgit Semalam MrJocko buka akaun Maybank2U MrJocko untuk bayar bil. Sambil sambil semak balik transaksi akaun bank yang biasa MrJocko buat bila awal bulan. Biasa la bila awal bulan macam ni nak transfer duit ke luar dan menerima duit masuk hasil kerja sebulan dua ini, kerja kerja di bulan puasa dan business kecil kecilan. Bila semak duit [...]
  • Gel Rambut Elite By Dashing Untuk Lel... Salah satu penampilan lelaki yang patut diberikan keutamaan ialah rambut. Bukan sahaja rambut menjadi aset bernilai untuk lelaki, malah gaya rambut yang bersesuain dengan penampilan seseorang akan menambahkan lagi ‘ketampanan’ dan gaya seorang yang bergelar lelaki. Sebab itu untuk lelaki yang bergaya dan mementingkan penjagaan rambut, apa kata ada cuba produk Gel Rambut yang terbaik [...]
  • Misi Mengutip Hutang Piutang Berat rasanya nak menulis tentang isu hutang ni. Lagi berat sebab ia mungkin akan menyentuh beberapa isu peribadi rakan-rakan. Tetapi itu lah hakikatnya. Soal hutang ini memang selalunya isu sensitif kerana ia melibatkan soal duit dan persahabatan serta persaudaraan.     Korang mungkin pernah memberi pinjam atau meminjam. Dan isu yang biasa bila kita meminjam, [...]
  • Keghairahan Pemanduan Bersama Scuderi... Shell telah membawa pemandu dari pasukan Scuderia Ferrari, Sebastian Vettel dan Esteban Gutiérrez di Malaysia dengan memandu Ferrari California T sebagai sebahagian daripada sesi Shell V-Power : Eksperimen Sains Keghairahan Memandu untuk mengukur keseronokan pemanduan sebenar.   Percubaan Shell kali ini melibatkan Juara Empat kali Formula One World Champion™, pemandu Scuderia Ferrari Sebastian Vettel, pemandu [...]
  • Ubat Demam Denggi Terbaik : Ketam Nip... Sejak akhir-akhir ini,  ramai antara rakan-rakan MrJocko terkena sindrom demam berpanjangan, muntah-muntah dan akhirnya di sahkan mengidap demam denggi. Dan kita sedia maklum, demam denggi antara gejala yang memang kritikal dan antara gejala yang mempunyai masalah dalam mencari ubat berkesan dan penyembuhan.   Yang biasa MrJocko dengar dari rakan-rakan dan yang sudah mencuba, ada beberapa [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma