Makan Aiskrim Malaysia ~ Lifestyle Blogger Glamorous MrJocko

01 April, 2012

Makan Aiskrim Malaysia


Semalam kami singgah ke rumah kawan Wife aku di Cheras Hartamas, singgah makan-makan sempena majlis harijadi anak Abang Nizam dan Kak Ros.

Masa kat sini, anak aku si Hasya ni first time teruja bila makan Aiskrim Malaysia. Maklum la, sebelum ni mana pernah tengok. Selalu kalau makan Aiskrim pun makan yang kat McD atau beli yang cup kat kedai jer. Yang jenis ni, mana pernah tengok.

Semalam bila dah dapat, sampai 3 batang aiskrim dia makan, sedap katanya. Lain kali buleh buat sendiri la kalau cam ni, letak dalam peti ais, sehari buleh makan. Jimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt... 


MrJocko.com