Glamorous Travel Blogger

Makan Aiskrim Malaysia

Semalam kami singgah ke rumah kawan Wife aku di Cheras Hartamas, singgah makan-makan sempena majlis harijadi anak Abang Nizam dan Kak Ros.
Masa kat sini, anak aku si Hasya ni first time teruja bila makan Aiskrim Malaysia. Maklum la, sebelum ni mana pernah tengok. Selalu kalau makan Aiskrim pun makan yang kat McD atau beli yang cup kat kedai jer. Yang jenis ni, mana pernah tengok.
Semalam bila dah dapat, sampai 3 batang aiskrim dia makan, sedap katanya. Lain kali buleh buat sendiri la kalau cam ni, letak dalam peti ais, sehari buleh makan. Jimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt… 

MrJocko.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Advertising

MrJocko Fanpage

MrJocko Twitter

MrJocko Instagram

MrJocko Calendar

April 2012
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma