GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Trafik UV Naik Mencanak 3,846 Dalam Sehari

Sememangnya semalam menjadi rekod peribadi blog MrJocko.com bila Unique Visitor mencecah hingga 3,846 pelawat dalam masa sehari. Ini semua hasil cerita dan berita panas Terowong Di Palekbang
Cabaran SEO untuk dapatkan 1,000 visitor dalam masa sejam tak tercapai bila hanya mampu dapat cuma 716 UV dalam masa sejam. Tak perlu guna ayat-ayat lucah, ayat drama Adam Hawa, ayat double meaning, kalau pilih tajuk yang tengah panas, semestinya ramai yang tertarik nak masuk baca blog kita. 😉 
Kalau hari-hari dapat UV seperti ini, average pelawat 3,000 sehari, semestinya seseorang blogger itu boleh berbangga dengan pencapaiannya. Kerana ini la, MrJocko respek kat blogger-blogger hebat macam Eyriqazz, Shakiddo, Ben Ashaari dan Denaihati
Nak kena belajar jadi famous macam diorang ni. MrJocko pun nak jadi blogger famous jugak.

Glamorous MrJocko

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.