Sesi Persekolahan 2013 Pun Bermula ~ Lifestyle Blogger Glamorous MrJocko

02 January, 2013

Sesi Persekolahan 2013 Pun Bermula

Hari ini, Rabu 2 Januari 2013 bermulalah sesi persekolahan bagi tahun 2013. Anak MrJocko yang sulung, Khalisha kini dah masuk darjah 2. Adiknya Qistina pulak kelas tadika.
 
Rasanya kat mana-mana sekolah mesti ramai ibubapa yang mengambil cuti dan turut sama hantar anak-anak pada hari pertama persekolahan. Macam MrJocko, nasib baik kerja sendiri, tak perlu nak mintak cuti dari boss ;).
 
Good luck untuk anak-anak yang baru bersekolah hari ini. Semoga semuanya menjadi insan berjaya dan berguna untuk diri sendiri, ibubapa, keluarga dan negara.