Glamorous Travel Blogger

Sesi Persekolahan 2013 Pun Bermula

2013%25208%253A12%2520PG
Hari ini, Rabu 2 Januari 2013 bermulalah sesi persekolahan bagi tahun 2013. Anak MrJocko yang sulung, Khalisha kini dah masuk darjah 2. Adiknya Qistina pulak kelas tadika.
 
Rasanya kat mana-mana sekolah mesti ramai ibubapa yang mengambil cuti dan turut sama hantar anak-anak pada hari pertama persekolahan. Macam MrJocko, nasib baik kerja sendiri, tak perlu nak mintak cuti dari boss ;).
 
Good luck untuk anak-anak yang baru bersekolah hari ini. Semoga semuanya menjadi insan berjaya dan berguna untuk diri sendiri, ibubapa, keluarga dan negara.
 

 

Comments

comments

Similar posts
  • Roll Sushi With Aino Living Aino Living, rangkaian jualan ‘lifestyle retail outlet’ yang mempunyai pelbagai pilihan produk dapur dan alatan di dapur menganjurkan Roll Sushi With Aino Living bertempat di outlet mereka Aino Living Desapark City. Aktiviti ‘memasak’ khas untuk anak-anak ini dianjurkan dalam usaha memupuk daya kreativiti anak-anak dalam perkembangan kreatif mereka seharian. Kajian membuktikan bahawa permainan yang kreatif [...]
  • “What’s Your Favourite Ninja Move?” Instagram C... If you and your kids were LEGO fans and collector, this is time for you. LEGO Ninjago event was happening now at The Curve Concourse, Malaysia from 16 – 27 September 2015 and it was awesome. Peluang seperti ini kadang-kadang ada di Malaysia dan anda bakal mengalami pengalaman bersama koleksi Ninjago terbaik dari LEGO Malaysia. [...]
  • Koleksi Terbaru Toys LEGO Ninjago Untuk My Kids LEGO, jenama produk inovatif dan kreatif sedang hangat memperkenalkan beberapa koleksi mainan LEGO terkini untuk pilihan ibubapa kepada anak-anak mereka sebagai ‘mainan berilmiah, inovasi dan kreatif’.  Sejak dari terciptanya mainan LEGO, ia berkembang dan menjadi salah satu sebagai idola kepada mainan anak-anak kecil dalam perkembangan mereka menuju ke alam dewasa. Mainan Toys LEGO Ninjago ini sebagai [...]
  • Carrie Bac Buster Cucian Badan Dan Tangan Antib... Carrie Bac Buster memperkenalkan produk baru keluaran mereka iaitu Cucian Badan Aktibakteria dan juga Cucian Tangan Antibakteria untuk penjagaan kanak-kanak. Produk terbaru keluaran Wipro Unza (M) Sdn Bhd. Produk cucian antibakteria untuk badan dan tangan Carrie Bac Buster ini adalah produk untuk melatih anak-anak dengan kebersihan dalam aktiviti seharian. Sebagai bapa, MrJocko sendiri sedar tentang [...]
  • Susu Formula Dutch Lady Yang Diperbaharui Untuk... Baru-baru ini, pihak Dutch Lady telah mengumumkan pelancaran untuk pengguna, Susu Formula Dutch Lady Nutri Plan with 5x DHA Yang Diperbaharui Untuk Tumbesaran. Seperti yang kita tahu, produk jenama Dutch Lady ini memang susu terbaik untuk rangkaian susu formula bagi memenuhi tumbesaran anak-anak bermula seawal kelahiran sehingga memasuki alam kanak-kanak berumur 6 – 12 tahun. [...]

2 Comments

  1. 02/01/2013    

    Bila sesi persekolahan bermula…opis ni hampir kosong…tinggal yang bujang2 jer.

  2. 03/01/2013    

    betulll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Adsense

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

MrJocko Archives

Alexa Rank

Stats