Glamorous Travel Blogger

My Saving For Euro Trip

MrJocko Instagram

Generate Income From Shutterstock

Click Here

Sesi Persekolahan 2013 Pun Bermula

Hari ini, Rabu 2 Januari 2013 bermulalah sesi persekolahan bagi tahun 2013. Anak MrJocko yang sulung, Khalisha kini dah masuk darjah 2. Adiknya Qistina pulak kelas tadika.
 
Rasanya kat mana-mana sekolah mesti ramai ibubapa yang mengambil cuti dan turut sama hantar anak-anak pada hari pertama persekolahan. Macam MrJocko, nasib baik kerja sendiri, tak perlu nak mintak cuti dari boss ;).
 
Good luck untuk anak-anak yang baru bersekolah hari ini. Semoga semuanya menjadi insan berjaya dan berguna untuk diri sendiri, ibubapa, keluarga dan negara.
 

 

Similar posts
  • Cipta Kreativiti Berterusan Dengan Mainan Play-... Ada yang bertanya, berapa tahun umur maksima untuk bermain dengan tanah liat Play-Doh. Jawapan saya, tiada had umur. Sesiapa sahaja boleh bermain Play-Doh. Sebaiknya seawal 2 tahun, ibubapa boleh bimbing anak-anak untuk bina kreativiti dengan main Play-Doh. Bila semakin dewasa, ia akan Cipta Kreativiti Berterusan Dengan Mainan Play-Doh. Mungkin anda pernah main Play-Doh? Atau mungkin kalau [...]
  • Sambutan 60 Tahun Play-Doh Bersama 60 Selebriti Play-Doh sudah berusia 6o Tahun. Percaya atau tidak, jenama yang kreatif ini telah mewarnai dunia kanak-kanak MrJocko sendiri sedang menyambut ulangtahun ke-60. Kali ini, di The Curve Mutiara Damansara, ada Sambutan 60 Tahun Play-Doh Bersama 60 Selebriti. Pelawat yang datang ke The Curve semasa cuti sekolah ini akan disambut oleh kreativiti menyeronokkan cara PLAY-DOH. Kemuncak [...]
  • TRANSFORMERS Combiner Wars Dari Hasbro Koleksi ... Pertama kali MrJocko melihat TRANSFORMERS ketika waktu kecil, tahun 1980-an di mana waktu itu, hanya rancangan kartun TRANSFORMERS menjadi ikutan ramai kanak-kanak. Kini sudah lebih 30 tahun, TRANSFORMERS tampil dalam pelbagai bentuk termasuk filem dan mainan yang diilhamkan dari kartun asal TRANSFORMERS. Terbaru, mainan TRANSFORMERS Combiner Wars dari Hasbro Toy Malaysia yang akan menjadikan koleksi [...]
  • LEGO City Adventures Syiok Layan Bina Bricks LE... Masa MrJocko kecil, tak pernah ada peluang untuk main permainan seperti ini. Bila LEGO tiba di Malaysia, ia seakan fenomena yang sinonim dengan anak-anak dalam konsep permainan yang membina minda yang kreatif dan positif. Setelah lama punyai koleksinya tersendiri, kini LEGO datang dengan koleksi LEGO CITY Adventures. Jangan kata anak-anak, MrJocko pun syiok layan bina [...]
  • Roll Sushi With Aino Living Aino Living, rangkaian jualan ‘lifestyle retail outlet’ yang mempunyai pelbagai pilihan produk dapur dan alatan di dapur menganjurkan Roll Sushi With Aino Living bertempat di outlet mereka Aino Living Desapark City. Aktiviti ‘memasak’ khas untuk anak-anak ini dianjurkan dalam usaha memupuk daya kreativiti anak-anak dalam perkembangan kreatif mereka seharian. Kajian membuktikan bahawa permainan yang kreatif [...]

2 Comments

  1. 02/01/2013    

    Bila sesi persekolahan bermula…opis ni hampir kosong…tinggal yang bujang2 jer.

  2. 03/01/2013    

    betulll

Leave a Reply

Follow MrJocko


Adsense

MrJocko Fanpage

MrJocko Twitter

MrJocko Archives

Travel Blogger Stats