Glamorous Travel Blogger

Sesi Persekolahan 2013 Pun Bermula

Hari ini, Rabu 2 Januari 2013 bermulalah sesi persekolahan bagi tahun 2013. Anak MrJocko yang sulung, Khalisha kini dah masuk darjah 2. Adiknya Qistina pulak kelas tadika.
 
Rasanya kat mana-mana sekolah mesti ramai ibubapa yang mengambil cuti dan turut sama hantar anak-anak pada hari pertama persekolahan. Macam MrJocko, nasib baik kerja sendiri, tak perlu nak mintak cuti dari boss ;).
 
Good luck untuk anak-anak yang baru bersekolah hari ini. Semoga semuanya menjadi insan berjaya dan berguna untuk diri sendiri, ibubapa, keluarga dan negara.
 

 

2 Comments

  1. January 2, 2013    

    Bila sesi persekolahan bermula…opis ni hampir kosong…tinggal yang bujang2 jer.

  2. January 3, 2013    

    betulll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Advertising

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

MrJocko’s Chat

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma