Glamorous Travel Blogger

Set Sarapan Pagi Cuma RM6.30 Di Subway : Travel Blogger

Oleh kerana pagi ni, keadaan lalu lintas dari Sri Manjalara nak keluar ke Tol Sungai Penchala, MrJocko ambil keputusan untuk singgah sarapan pagi di tempat baru di Plaza Medan Putra, Manjalara. Kat sini ada Restoran Mamak Al-Rafa dan juga Restoran Subway.
Antara keduanya, MrJocko pilih untuk mencuba set sarapan di Subway. Dari dalam kereta sudah lihat promosi RM6.30 sarapan di Subway. Set sarapan ini termasuk pilihan cheese atau telor, pilihan ayam dan telor, pilihan beef dan telor serta pilihan tuna dan telor. Untuk set sarapan ini, anda akan diberikan secawan air percuma samada pilihan black coffee, white coffee ataupun milo.
So, apa lagi, jom sarapan sihat di Subway. Pilih set kesukaan anda. Kalau nak makan menu lain pun ada, boleh tengok kat Subway Fahrenheit88
Similar posts
  • Iftar Di Magnum Kuala Lumpur : Magnum... Magnum Kuala Lumpur yang lebih dikenali dengan nama Magnum Cafe di Midvalley semakin terkenal sejak ia mula-mula dibuka pada Disember 2014. Magnum Kuala Lumpur ini adalah Magnum Cafe pertama seumpamanya di dunia yang mempunyai 2 ‘infinity bar’ yang mana menyediakan menu utama Aiskrim Magnum dengan konsep yang berbeza dan unik. Menu utama di Magnum Kuala [...]
  • Resipi Ramadhan : Ais Kacang Ayam Bra... Bulan Ramadhan seperti ini, jarang kita lihat orang meniaga Ais Kacang. Yang banyak ialah air buahan, air kelapa, air tebu dan juga Lai Chee Kang. Jadi untuk anda peminat Ais Kacang, apa kata buat sahaja resipi Ais Kacang yang sedap ini di rumah dengan menggunakan produk Ayam Brand. AIS KACANG : Hidangan untuk 4 BAHAN-BAHAN 4 [...]
  • Resipi Ramadhan : Bubur Cha Cha Ayam ... Satu lagi resipi di bulan Ramadhan yang MrJocko suka makan ialah bubur. Kalau anda kembara di kebanyakkan negara lain susah jugak nak jumpa bubur. Kebanyakkan yang ada di sana lebih kepada sup. Jadi, kalau nak makan Bubur yang sedap, kebanyakkannya dari Malaysia. Hari ni MrJocko nak kongsi tentang resipi Bubur Cha Cha dan cara membuatnya [...]
  • Resipi Ramadhan : Nasi Berkrim Bersam... Bulan Ramadhan seperti ini, sekali sekala mencuba menu baru memang best kan? Khas buat akak-akak yang selalu masak dan juga yang rajin memasak, mencari menu baru untuk di cuba, apa kata cuba menu resipi Nasi Berkrim Bersama Mangga ciptaan dari Ayam Brand ini. Sekali tengok, ia seperti masakan atau menu Pulut Mangga, tetapi ia berbeza kerana [...]
  • Resipi Ramadhan : Ayam Brand Laksa Sa... Memasuki minggu pertama Bulan Ramadhan 2015, mungkin ramai yang belum ada masalah untuk memilih menu berbuka setiap hari. Pun begitu, bagi mereka yang tidak sempat untuk memasak makanan yang memerlukan tempoh masa yang lama dan juga mereka yang tidak sempat singgah di Pasar Ramadhan, resipi mudah dan cepat ini khas buat anda. Apa kata cuba [...]

2 Comments

  1. February 27, 2013    

    kiter selalu mkn balik kojer jerk…lite2 dinner kunun…x pernah lagi merasa yg bekpas punya…free air yerkk…mmg berbaloi2

  2. February 27, 2013    

    jarang sangat makan subway nie…. adik aku si KID memang penggemar tegar 1 foot long….hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

Advertising

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma