Set Sarapan Pagi Cuma RM6.30 Di Subway


Oleh kerana pagi ni, keadaan lalu lintas dari Sri Manjalara nak keluar ke Tol Sungai Penchala, MrJocko ambil keputusan untuk singgah sarapan pagi di tempat baru di Plaza Medan Putra, Manjalara. Kat sini ada Restoran Mamak Al-Rafa dan juga Restoran Subway.

Antara keduanya, MrJocko pilih untuk mencuba set sarapan di Subway. Dari dalam kereta sudah lihat promosi RM6.30 sarapan di Subway. Set sarapan ini termasuk pilihan cheese atau telor, pilihan ayam dan telor, pilihan beef dan telor serta pilihan tuna dan telor. Untuk set sarapan ini, anda akan diberikan secawan air percuma samada pilihan black coffee, white coffee ataupun milo.




So, apa lagi, jom sarapan sihat di Subway. Pilih set kesukaan anda. Kalau nak makan menu lain pun ada, boleh tengok kat Subway Fahrenheit88
Rosmadi Shakri Top Travel Blogger

2 comments:

  1. kiter selalu mkn balik kojer jerk...lite2 dinner kunun...x pernah lagi merasa yg bekpas punya...free air yerkk...mmg berbaloi2

    ReplyDelete
  2. jarang sangat makan subway nie.... adik aku si KID memang penggemar tegar 1 foot long....hahahaha

    ReplyDelete

Thanks for your comment - MrJocko