Glamorous Travel Blogger

Set Sarapan Pagi Cuma RM6.30 Di Subway

Oleh kerana pagi ni, keadaan lalu lintas dari Sri Manjalara nak keluar ke Tol Sungai Penchala, MrJocko ambil keputusan untuk singgah sarapan pagi di tempat baru di Plaza Medan Putra, Manjalara. Kat sini ada Restoran Mamak Al-Rafa dan juga Restoran Subway.
Antara keduanya, MrJocko pilih untuk mencuba set sarapan di Subway. Dari dalam kereta sudah lihat promosi RM6.30 sarapan di Subway. Set sarapan ini termasuk pilihan cheese atau telor, pilihan ayam dan telor, pilihan beef dan telor serta pilihan tuna dan telor. Untuk set sarapan ini, anda akan diberikan secawan air percuma samada pilihan black coffee, white coffee ataupun milo.
So, apa lagi, jom sarapan sihat di Subway. Pilih set kesukaan anda. Kalau nak makan menu lain pun ada, boleh tengok kat Subway Fahrenheit88

2 Comments

  1. February 27, 2013    

    kiter selalu mkn balik kojer jerk…lite2 dinner kunun…x pernah lagi merasa yg bekpas punya…free air yerkk…mmg berbaloi2

  2. February 27, 2013    

    jarang sangat makan subway nie…. adik aku si KID memang penggemar tegar 1 foot long….hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Advertising

MrJocko Fanpage

MrJocko Instagram

MrJocko Twitter

MrJocko’s Chat

MrJocko Archives

Community

Travel Blogs
blog directory Kedai Backlink,Backlink Percuma