GShock MurahMencari G-Shock Original? Klik GShock-Malaysia.com

Senarai 10 Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015

Kolam Mandi di hotel-hotel ternama dunia sememangnya menjadi salah satu tarikan utama bagi mereka yang suka bersantai sambil mandi manda ketika melancong. Sebab itu, banyak hotel menyediakan servis dan dekorasi kolam mandi di hotel mereka berstatuskan kolam mandi terbaik supaya ia akan menjadi pilihan tambahan untuk bakal tetamu hotel. Di sini, MrJocko kongsi senarai 10 Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015 mengikut pilihan Tripadvisor.

Best Swimming Pool

Senarai 10 Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015

Mengikut senarai yang dicadangkan oleh Tripadvisor, antara yang kolam mandi hotel terbaik 2015 adalah termasuk kolam mandi :
1. The Sarojin, Khao Lak, Thailand

2. Velassaru Maldives, Maldives

3. Boscolo Milanao, Milan, Italy

4. Delamore Lodge, New Zealand

5. Intercontinental Dubai Festival, Dubai, UAE

6. Al Bustan Palace, Muscat, Oman

7. Grand Wailea, Hawaii, USA

8. Grand Hotel Tremezzo, Tremezzo, Italy

9. Le-Crans Hotel & Spa, Crans Montana, Switzerland

10. Four Seasons Shanghai Pudong, Shanghai, China

 

Best Swimming Pool best swimming pool 02 best swimming pool 03 best swimming pool 04 Best Swimming Pool

 

 

Melihat kepada senarai Hotel Best Swimming Pool 2015 ini (Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015), nampaknya ia berada di dalam hotel yang bertaraf 5 bintang dan memang mempunyai servis ekslusif yang digambarkan antara penginapan ‘luxury’ mewah. 

Paling dekat dengan kita, sudah pasti The Sarojin, Khao Lak di Thailand. Lokasi lain mungkin agak jauh untuk kita cuba, tetapi ia tidak mustahil.

Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015 ini memang ternyata terbaik dan layak diiktiraf seumpamanya. Kalau MrJocko sendiri, sekali tengok, sudah pasti teringin untuk mandi manda di kolam yang serba mewah dan mempunyai pemandangan yang menarik ini. InsyaAllah, harap satu hari nanti ada peluang singgah di salah satu daripada 10 Kolam Mandi Hotel Terbaik 2015 di dunia ini.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.