Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah

Hits: 63100

Salah satu tempat shopping best di Jepun ialah di Don Quijote. Kalau nak tahu, ada rahsia yang ramai tak tahu. Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah berbanding harga yang dijual di shopping mall lain di Jepun. Sebab itu kalau ke Jepun, beli la jam di Don Quijote outlet.

Harga Jam G-Shock Di Jepun memang dalam lingkungan yang sama. Harga terkawal. Tetapi, ada beberapa lokasi kedai menjual jam G-Shock dengan harga diskaun mengikut promosi syarikat masing-masing.

Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun

Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah

 

MrJocko dan survey harga jam G-Shock di Big Camera Jepun, Yodobashi Jepun dan juga shopping mall AEON. Memang harga jam G-Shock dan Baby G di Don Quijote jauh lebih murah. Tambah lagi, di Don Quijote, korang boleh beli jam G-Shock dan boleh claim TAX FREE on the spot di Tax Free Counter di sini. Nanti MrJocko akan kongsikan info pasal Tax Free Counter di Jepun ni.

Satu lagi, selain harga yang murah, ada banyak pilihan jam G-Shock dan Baby G di Don Quijote. Kalau korang peminat G-Shock, korang pasti akan teruja melihat koleksi jam limited edition G-Shock model Frogman, Rangeman, Mudman dan banyak lagi.

 

Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah

 

Kalau korang nak tahu, ada banyak koleksi jam G-Shock yang berharga sekitar 8000 Yen sahaja di sini selepas diskaun. Kalau beli banyak, lepas tolak TAX 8%, lagi la murah kan? Wah!!! Memang rambang bijik mata kalau singgah lihat jam G-Shock di Don Quijote Jepun.

Untuk kali ni, MrJocko beli jam untuk anak-anak. Rezeki dapat jam murah di sini, harga Baby G model BA-112 dengan harga hanya 9000 Yen (RM359) selepas diskaun. Dapat beli 2 pcs untuk Khalisha dan Hasya. Kalau nak tahu, harga Baby G tersebut di Malaysia sekitar RM669 untuk satu pcs.

Barang apa lagi yang boleh anda beli di Jepun? http://www.donki.com/en/

http://www.mrjocko.com/2015/08/apa-yang-boleh-di-beli-di-tokyo-jepun.html

 

Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah

Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah

 

Yang paling teruja untuk beli jam Baby G ni ialah wife MrJocko. Mummy Intan memang nampak excited sangat sebab lihat ratusan model G-Shock dan Baby G dengan harga yang jauh lebih murah berbanding di Kuala Lumpur.

Nasib baik juga Mummy Intan ada kat sini, mudah la sikit nak pilih jam untuk anak-anak kesayangan beliau. 

Untuk anda yang memang nak beli jam G-Shock di Jepun, jangan lupa singgah dulu di Don Quijote untuk survey model jam kesukaan korang. Survey dulu. Lepas tu buat perbandingan di kedai lain. Kalau dah puas hati, baru boleh beli. 

Jangan lupa, di Don Quijote juga ada kaunter tebus TAX untuk pembelian jam G-Shock tersebut. Dapat lagi rebat duit korang beli jam tadi. Jimat!!!

Ada lagi entry pasal Jam G-Shock di sini http://www.mrjocko.com/tag/g-shock

Cara Tebus Duit Refund Di Tax Free Counter Japan

9 Comments on “Harga Jam G-Shock Di Don Quijote Jepun Murah”

  1. Terima kasih Saya baru je balik semalam dari Osaka, compare Don Quijote mmg lebih murah dari Bic Camera, Yodasbhi, AEON Mall & Mega dapat saya beli 5 biji G Shock / Baby G utk family … Awsome…. Terima kasih share info..

    1. kalau jam biasa sekitar RM50 hingga RM150,,, tetapi nak best cari model rare dan limited. Biasanya susah nak dapat di Malaysia dan jimat banyakkk

    1. kalau di Jepun, banyak lokasi Don Quijote. Boleh cuba search beberap kali. Kebanyakkan Don Quijote (Donki dlm panggilan orang Jepun) buka kedai sampai 24 jam. kalau kat Malaysia macam MyDin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.