KIPSYDC Graphic Tee Online Ada Banyak Design Cantik

Mereka yang sukakan rekaan yang menarik, unik dan cantik untuk graphic tee korang, pasti akan teruja melihat pelbagai koleksi di Kipsydc. KIPSYDC Graphic Tee Online Ada Banyak Design Cantik dengan harga mampu milik. Mereka antara penjual dan trusted seller untuk graphic tee online dan sudah lama beroperasi.

MrJocko sendiri, memang tak suka kalau pakai t-shirt kosong. Kalau boleh, biar pakai tshirt yang ada design, walaupun hanya design huruf yang kecil. Apatah lagi kalau ada design cantik seperti yang dijual di Kipsydc.

KIPSYDC Graphic Tee Online

kipsydc graphic tee online

kipsydc graphic tee online

Untuk yang berminat lihat banyak lagi koleksi t-shirt, sweater, hoodie dan banyak lagi apparel lain yang menarik, boleh layari laman Instagram @Kipsydc.

Bukan sahaja design untuk graphic tee ni ada ratusan jenis, saiz juga korang tak perlu risau. Mereka ada pelbagai saiz, sekecil XS hingga la saiz XXL. Pastikan korang ukur dulu saiz bahu dan padankan dengan Jadual Saiz Pakaian di @Kipsydc.

Selain dari sweater atau baju sejuk seperti design ini, ada banyak lagi graphic tee yang ada dalam senarai jualan mereka.

Antara design yang menarik perhatian MrJocko, pastinya design superheros. Paling menyerlah adalah koleksi graphic tee yang mempunyai rekaan hero seperti dari kumpulan Marvel seperti Spiderman, Superman, Deadpool, Ironman dan banyak lagi.

kipsydc graphic tee online

kipsydc graphic tee online

kipsydc graphic tee online

kipsydc graphic tee online

Kalau nak custom T-Shirt, Sweater dan juga Hoodie, mereka juga boleh buat untuk korang semua.

Pembelian biasa boleh dibuat dengan memilih di laman Instagram @kipsydc. Kalau dah berminat boleh tinggalkan pesanan di laman web rasmi mereka https://www.wesellanything.co. Mereka juga punyak kedai online di laman web Carousell.com/Kipsydc dan juga Shoppee Kipsydc.

Bagaimana Beli Barang dari Kipsydc?
https://www.wesellanything.co/how-to-buy-from-us.html

Penghantaran untuk ke Malaysia akan mengambil masa sekitar 1 minggu hingga 2 minggu bergantung kepada keadaan biasa.

Setakat ni, selama seminggu lebih memakai hoodie dari Kipsydc, sangat berbaloi. Untuk pakai dihari biasa, tak sangat berpeluh. Untuk cuaca sejuk di atas Genting Highland pun, ia sangat selesa.

Mungkin untuk suhu cuaca sekitar 15° hingga 30°, material untuk hoodie yang kami pakai ini boleh disesuaikan. Kalau sejuk sangat, memang kena pakai 2 lapis. Kalau terlalu panas, tak boleh lama di luar, nanti kebasahan peluh.

Untuk pilihan harga dan rekaan corak yang diberikan rasanya ia berbaloi. Cuba lah!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.