GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Promosi Tiket Murah VietJet Air Fly For Love Show Your Summer Version

Musim panas dah tiba, masa untuk teroka dunia. Masa untuk beli tiket murah di Promosi Tiket Murah VietJet Air Fly For Love Show Your Summer Version. Hanya tinggal beberapa jam lagi, promosi tambang murah VietJet air pasti akan mengujakan perjalanan anda.

Bermula dari 19 Jun hingga 21 Jun 2019, ada 1,000,000 tiket promosi murah penerbangan VietJet untuk anda beli ke hampir semua destinasi penerbangan VietJet Air. Kempen promosi penjimatan super dengan harga serendah MYR0 (*) ditawarkan semasa waktu puncak dari jam 1.00pm hingga 3.00pm (waktu Malaysia).

Rancang dulu perjalanan anda kerana, semua tawaran harga murah ini adalah untuk penerbangan VietJet Air antara tarikh 20 Ogos 2019 hingga 31 Disember 2019 (**).

Promosi Tiket Murah VietJet Air Fly For Love

promosi-vietjet-air-fly-for-love-01
Promosi Musim Panas VietJet Air

promosi-vietjet-air-fly-for-love-01

Tiket-tiket promosi kali ini adalah untuk semua laluan domestik di Vietnam dan laluan antarabangsa dari Vietnam ke Kuala Lumpur (Malaysia); Bali (Indonesia); Seoul, Busan, Daegu (Korea Selatan); Kaohsiung, Taipei, Taichung, Tainan (Taiwan); Hong Kong; Singapura; Bangkok, Phuket, Chiang Mai (Thailand); Yangon (Myanmar); Siem Reap (Kemboja), dan juga semua laluan domestik dan antarabangsa daripada dan di dalam Thailand.

Untuk penumpang yang mahu terbang dari Vietnam ke Jepun akan menikmati promosi harga istimewa yang ditawarkan pada setiap jam semasa tempoh promosi tersebut, Wow!!! Sangat berbaloi!.

Jadi, ini adalah peluang terbaik untuk meraih tiket promosi untuk lawatan pintu masuk di Vietnam dan negara lain menerusi perluasan rangkaian Vietjet ke seluruh Asia.

Bagaimana nak beli tiket murah VietJet Air?

Tiket-tiket promosi boleh dibeli menerusi semua saluran jualan termasuk laman web syarikat penerbangan Vietjet di www.vietjetair.com, aplikasi mobil – Vietjet Air atau https://www.facebook.com/VietjetMalaysia (hanya tekan butang “Booking”).

Promosi Tiket Murah VietJet Air Fly For Love Show Your Summer Version ini direka khas untuk mereka-mereka yang suka mengembara dan suka melancong dan impikan percutian idaman mereka.

Masa kempen harga tiket murah seperti ini sebenarnya peluang untuk orang ramai pilih utuk rancang cuti mereka. Tinggalkan segala resah bimbang di rumah, lupakan kesibukkan kerja, biarkan dulu masalah sementara dan pergi bercuti dengan kos yang lebih murah bersama rakan-rakan atau keluarga pada persekitaran festival musim panas seperti ini.

tiket murah vietjet airlines vietnam

Bukan itu sahaja! Mereka yang menaiki pesawat VietJet Air dengan memakai pakaian Cosplay kegemaran mereka akan mendapat ganjaran berupa hadiah eksklusif sebagai penumpang Vietjet untuk tempoh penerbangan Vietjet dari 1 Jun 2019 hingga 31 Julai 2019.

Dua kali terbang dengan VietJet Airlines, dari Da Nang ke Ho Chi Minh memang best!!!

pengalaman terbang dengan VietJet
Pengalaman terbang dengan VietJet

pengalaman terbang dengan VietJet

tiket murah vietjet airlines vietnam

Untuk informasi, sejak memulakan penerbangan pertama pada 2011, Vietjet Air telah menjadi syarikat penerbangan perintis, memenangi hati jutaan pengembara di Asia menerusi promosi-promosi tiket penerbangan menarik, hiburan di dalam penerbangan, terutama pada musim-musim perayaan.

Vietjet Air menawarkan perkhidmatan tiket yang berkualiti, pelbagai kelas tiket, dan turut menawarkan para penumpang pengalaman penerbangan di dalam pesawat baharu dengan kerusi selesa. Untuk pelanggan beragama Islam, jangan risau ada pilihan makanan Halal Muslim di dalam penerbangan VietJet Air. Menu-menu sedap ini adalah makanan panas yang enak dan disajikan oleh kru kabin yang menawan, berdedikasi dan mesra, serta banyak lagi perkhidmatan tambahan yang menarik.

makanan halal muslim vietjet air
Makanan Halal dalam penerbangan VietJet Air

Untuk maklumat dan perkembangan terkini mengenai kempen ini, sila lawat https://www.facebook.com/VietjetMalaysia.

Tunggu apa lagi, masa untuk beli tiket penerbangan murah di VietJet Air.

Nota Kaki :
(*) Tidak termasuk cukai, fi
(**) Tidak termasuk cuti umum kebangsaan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.