BZ tahap cipan

Hits: 7 Bz nyer aku hari ni. Skang kul 5.30pm baru buleh relaks sikit. Keja Xbanyak cuma rumit dan memeningkan. Iskkk ikutkan hati… aku berenti jer. Nasib baik aku ingat aku still ader banyak bil nak kena setel every month. Keta, letrik, air, yuran study, rumah, hantar kampung lagi, macam macam. Pagi aku dah masuk lewat. Ape hal jalan jammed …

Read More

Slamat Tahun Baru 2006

Hits: 15Assalamualaikum n Salam Sejahtera… Slamat tahun baru and happy creating new “azam”. For me, a part of my wish last year achieved, tinggal sikit jer lagi. Yg lain, think hav to bring it into 2006. Hopefully taht this 2006 would bring better luck, limpahan rezeki buat aku dan family. Aminnn Pagi tadi tpaksa assist client. tetiba lak time dia …

Read More