Sunday Evening at Hawaii

Hits: 13Mulanya plan nak ke Flea Market, but we changed the plan. We went to Carefour. Hav to do some shopping n window shopping. Sambil2 survey harga barang. Sampai Carefour rasa macam pelik semcm. Warna warni ditambah dgn decoration yg lain dr biasa. From Cashier to Sales Asst. staff diorang wearing Hawaiian stailo. Memang meriah. Terasa kat Hawaii lak… he …

Read More

Futsal Day

Hits: 1Another Saturday morning, after sent my wife to her office I lepak kat my office lak. 7.30am. After hav some NasiLemak n TehTarik (“tapau”ed) aku updated any info dlm homepage company aku. Tgk email dan surf d net. Kul 10.00am, Faizal dtg buat keja. 10.30am aku gerak balik umah, n pegi umah Juita psl ader Majlis Bacaan Ya’sin sempena …

Read More

Jom brenang

Hits: 6Friday Nite, aku sepatutnya ada meeting dgn one new member kat area umah aku, But aku facing problem when one of my hp out of battery. Charger lak ttinggal kat opis. So, aku berharap sgt mamat tu call aku on the other lines. But, sampai midnite, no call from him. Sat morning, aku malas nak kuar, then aku bawak …

Read More

Historical Journey

Hits: 4 Title Skali lagi, this year, our company organised Treasure Hunt – Historical Journey. Why Historical Journey? Coz its from KL heading Melaka on 18 march 2005. Not too far la, but it’ll promise a bundle of adventures. At d 1st time, I thought I can’t participate it, coz all 1st 10 places already booked, but then yesterday I …

Read More

Rush Hour

Hits: 12Rupernya baru aku prasan, just another 5 days, before March, aku nak pindah. Byk brg yg blum aku kemas. Nak tak nak semlm aku tpaksa pegi cari brg lagi kat IKEA. Kat situ bukannya kedai yg terbaik, cuma its hav lots of choice and DIY package. Tinggal lagi, kena kreatif skit jer. Lepas kej trus aku gerak ke sana. …

Read More

My Toys

Hits: 5 PS2 aku rosak smlm. Tgk program TV pun semua cam hampeh. Memandangkan esok aku nak kemas condo baru, aku pun msk ke bilik blakang untuk kemaskan aper yg patut. Dlm kemas tu aku jumpa la toys aku yg lama-lama. Aku simpan pasal tak der tempat nak display. Nanti kat condo baru aku ni, aku susun elok2 buat mainan …

Read More