Rush Hour

Hits: 12Rupernya baru aku prasan, just another 5 days, before March, aku nak pindah. Byk brg yg blum aku kemas. Nak tak nak semlm aku tpaksa pegi cari brg lagi kat IKEA. Kat situ bukannya kedai yg terbaik, cuma its hav lots of choice and DIY package. Tinggal lagi, kena kreatif skit jer. Lepas kej trus aku gerak ke sana. …

Read More

My Toys

Hits: 5 PS2 aku rosak smlm. Tgk program TV pun semua cam hampeh. Memandangkan esok aku nak kemas condo baru, aku pun msk ke bilik blakang untuk kemaskan aper yg patut. Dlm kemas tu aku jumpa la toys aku yg lama-lama. Aku simpan pasal tak der tempat nak display. Nanti kat condo baru aku ni, aku susun elok2 buat mainan …

Read More

BZ tahap cipan

Hits: 7 Bz nyer aku hari ni. Skang kul 5.30pm baru buleh relaks sikit. Keja Xbanyak cuma rumit dan memeningkan. Iskkk ikutkan hati… aku berenti jer. Nasib baik aku ingat aku still ader banyak bil nak kena setel every month. Keta, letrik, air, yuran study, rumah, hantar kampung lagi, macam macam. Pagi aku dah masuk lewat. Ape hal jalan jammed …

Read More

Slamat Tahun Baru 2006

Hits: 15Assalamualaikum n Salam Sejahtera… Slamat tahun baru and happy creating new “azam”. For me, a part of my wish last year achieved, tinggal sikit jer lagi. Yg lain, think hav to bring it into 2006. Hopefully taht this 2006 would bring better luck, limpahan rezeki buat aku dan family. Aminnn Pagi tadi tpaksa assist client. tetiba lak time dia …

Read More