Lepas Gian

Hits: 4Memang minggu lepas aku tak puas hati. Memang gian sgt. Lama dow tak kena. Dah la tu, jauh2 aku pegi cari sampai Klang, sekor pun aku tak jum. Berbulu betul aku ngan **** nih. Siut. Hampes. Nak tak nak, nak ilangkan gian tu, aku replay balik. Tapi pasal malas nak drive jauh2, aku buat kat Kelana jaya jer… Sib …

Read More

Malam Selepas Bintang BNM 2007

Hits: 1 Tahun ni cam biasa Bintang kembali. Cuma tahun ni, aku tak leh join. Masuk saringan pun tak lepas. Huhuhuhu. Tapi, tahun ni makin meriah. Peserta makin berkualiti, nak nak dr pserta wanita. Memang saingan sengit. Pasal nak support kwn2 aku dtg gak. Lepas Isya’, aku gerak dr umah. Sampai jer, Veteran punya session dah abis. Baru start Kategori …

Read More

Dept Teambuilding

Hits: 2 Our Team Stelah bbrapa kali di tunda, akhirnya dept aku berjaya gak la ‘arrangekan’ Teambuilding 2007 kat D’Ark, Janda Baik. Hampir 60 org jugakla yg dtg memeriahkan majlis teambuilding kami. Program bermula seawal jam 7.45pg, dgn berkumpul di Lobby C, dan bergerak menaiki 2 buah bas ke Janda Baik. Kira2 jam 9.30pg kami sampai dan trus bersarapan. Program …

Read More

MOF Hunt 2007 Treasure Hunt KL Bukit Merah

Hits: 29It’s happen again. This time, this treasure hunt was organized by KWSP. The route, from KL to Bukit Merah, Perak. Actually, this treasure hunt was opened by invitation only. (Can I say that?) Why? Coz, it’s only by invitation, to those, who performed best place during last Treasure Hunt.   At d first place, our team, are not selected. …

Read More