MOF Hunt 2007 Treasure Hunt KL Bukit Merah

Hits: 29It’s happen again. This time, this treasure hunt was organized by KWSP. The route, from KL to Bukit Merah, Perak. Actually, this treasure hunt was opened by invitation only. (Can I say that?) Why? Coz, it’s only by invitation, to those, who performed best place during last Treasure Hunt.   At d first place, our team, are not selected. …

Read More

Duit Oh! Duit

Hits: 3Kalau di tanya “kenapa orang keja?” Jawapan dia mesti sebab “org nak duit”. Xkira keja tu gaji besar ker, gaji kecik ker? Yg penting, keja mesti keja halal, baru idup senang. Tak kaya tak pa, janji tak melarat.Tapi, kalau citer pasal duit kat KL, setakat RM100, dlm satu hari, dlm sekelip mata dah bleh abis. Makan, minum, isi minyak …

Read More

Main Bola, Lagi

Hits: 2Tah aper plan budak2 dept aku, petang ni diorang set turun pdg merbok, main bola. Saje suka2. Sajer nak kasi peluh kluar. Ramai gak la turun tadi. Azam, Balan, Syaiful Arief, Syafiq a.k.a Majeed, Allan, Idlan dan aku. Aku hari ni, terpaksa ambik EL, pasal Khalish batuk teruk. Terpaksa g Klinik. Pastu, dia tak nak pegi Nursery lak, pasal …

Read More

Ibrahimsha & Marathon Duo

Hits: 2Tah aper citer si Azam, tadi ajak aku gi IBRAHIMSHA lak pekena nasi beriyani Ayam Rempah. Aku lak, memang pantang ajak g sana. Sedap beb ayam goreng rempah dia. Nampak cam ayam kampung, kena lak ngan kari serta rempah kas kas agaknyer. Perhhh!!! memang lalok la petang2 ni. Kenyang. Burp! Alhamdulillah. Cam biasala, aku, Azam & Balan, ke sana …

Read More