BZ tahap cipan

Hits: 7 Bz nyer aku hari ni. Skang kul 5.30pm baru buleh relaks sikit. Keja Xbanyak cuma rumit dan memeningkan. Iskkk ikutkan hati… aku berenti jer. Nasib baik aku ingat aku still ader banyak bil nak kena setel every month. Keta, letrik, air, yuran study, rumah, hantar kampung lagi, macam macam. Pagi aku dah masuk lewat. Ape hal jalan jammed …

Read More

Another Monday Blues For Me

Hits: 12Assalamualaikum dan Salam semua Lama betul cuti, seminggu memang best. Rasa cam sekejap jer, alih alih hari ni dah keja. Cam malas jer. Maklumla, dah kena sakit “Monday Blues”. Ha ha ha. Aperpun seminggu yg lepas during CNY, Awal Muharam dan Hari Wilayah, memang best. Byk benda yg aku buat sampai tak cukup tangan. Paling best, aku dpt surat …

Read More

Slamat Tahun Baru 2006

Hits: 15Assalamualaikum n Salam Sejahtera… Slamat tahun baru and happy creating new “azam”. For me, a part of my wish last year achieved, tinggal sikit jer lagi. Yg lain, think hav to bring it into 2006. Hopefully taht this 2006 would bring better luck, limpahan rezeki buat aku dan family. Aminnn Pagi tadi tpaksa assist client. tetiba lak time dia …

Read More

Bank Negara AGMI Family Day Bukit Kiara Indoor Park

Hits: 42This is the first ever┬áBank Negara AGMI Family Day Bukit Kiara Indoor Park that I attended since I joined Bank Negara 5 years ago. Previously we join the Family Day as a one Bank Negara. But now since too many staff, they seperated us by sector. Bukit Kiara Indoor Park PrizesBank Negara AGMI Family Day Bukit Kiara Indoor Park …

Read More