Kad Raya

Hits: 4Minggu ni aku rasa dah start minggu mood raya. Dr lagu raya, kuih raya, baju raya, dan jugak persiapan raya, aku rasa ramai yg dah ready nak sambut ni. Dlm duk sibuk2 nak sambut raya, sejak 2 – 3 hari lepas aku dah dpt Kad Raya dr kawan2 dan jugak dr syarikat yg slalu deal dgn aku. So, smlm …

Read More
cuci kereta perodua kenari

Lagi lagi IKEA

Hits: 21Ahh.. pedulik ar… dah memang aku suka dtg sini. Convenience. Macam2 ada. Dekat ngan Tesco, The Curve, McD dan jugak Ikano. One centre at one place. Dekat dgn umah aku, tak yah nak drive jauh jauh. Parking banyak. Lagipun, Ikea byk choices of produts. Tambah2 utk org yg kreatif cam aku ni.               …

Read More

RM2.90 only for Besi Buruk

Hits: 249I sent my wife’s car last week and been repaired some clutch parts. After some modification, the machenic put aside old parts (steel) inside my car. Erm,,, very professional, didnt throw away sesuka hati. He he he. But since then, I think these thing become “semak” n only “beratkan” my CLK. So, on the way to Seremban, I stopped …

Read More