Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

1 Sen 1 Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli

Mana lagi nak cari set makan yan gsedap dengan harga 1 Sen di Malaysia? Hanya di laman web AirAsia.com, kini ada promosi yang tengah rancak berlangsung untuk semua rakyat Malaysia. Ini lah dia, 1 Sen 1 Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli dengan segera, tak perlu tunggu lagi.

Ini bukan satu prank atau gurauan, ini tawaran yang julung-julung kali dihidangkan kepada semua kaki makan. Hanya syarikat tambang rendah terbaik dunia, AirAsia sahaja yang mampu memberikan harga serendah 1 sen bagi 1 hidangan dan ia akan bermula dari 10 Jun hingga 23 Jun 2021 nanti.

1 sen meal AirAsia

Baca : Harga Tiket Murah AirAsia Ke Tokyo Jepun

 


1 Sen 1 Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli

1 Sen Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli 01

1 Sen Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli 02
 

Layari laman web AirAsia.com dan klik di bahagian promosi 1 Sen 1 Meal. Pilih beberapa menu menarik yang dihidangkan, guna kod yang disertakan dan buat pembayaran. Bila anda berjaya, InsyaAllah, penghantaran akan dilakukan terus ke pintu rumah anda.

Jika lokasi anda berada hanya sekitar 15km daripada lokasi restoran/gerai tempahan dibuat, penghantaran adalah PERCUMA 🤩.

Facebook AirAsia https://www.facebook.com/airasiadelivers/posts/2995298844126508

Eksklusif hanya di AirAsia Food, layari pautan web ini https://air.asia/QS94m setiap hari sebelum 10.00 pagi, buat tempahan anda sebelum ia habis dijual.
 

1 Sen Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli 03

1 Sen Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli 04

1 Sen Meal Campaign AirAsia Food Promosi Terbaru Wajib Beli 05
 

Kalau dilihat di bahagian menu yang dihidangkan, semuanya agak menarik. Katanya, paling popular setakat ini ialah menu Nasi Hainan Popo (Popo’s Hainanese Chicken Rice MakanLoh), baru diperkenalkan sekejap saja sudah sold out. Menu lain yang masih lagi ada dan anda perlu cepat untuk memilih menu anda sebelum ia kehabisan.

Untuk anda yang berada Pulau Pinang, anda juga ada peluang bagi menempah promosi murah dari AirAsia Food ini. Info tentang pembelian ini boleh anda dapati di laman Facebook AirAsia dan laman web rasmi AirAsia.com.

Bersedia untuk pelbagai lagi menu menarik dari tawaran harga murah dan delivery dari AirAsia Food. Yang pasti, segala menu terbaik sekitar Kuala Lumpur dan juga Pulau Pinang akan menjadi antara menu popular yang boleh anda beli dari laman AirAsia Food.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.