Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

11street Sambut LOVE 11 Day Di Malaysia

Laman Belian Online yang semakin popular 11Street Malaysia (www.11street.my) hari ini mengumumkan bahawa mereka akan menganjurkan acara sambutan tahunan yang pertama, ‘LOVE 11’ untuk orang ramai pada 11 November 2015 di Malaysia. Ia akan diberi nama 11street Sambut LOVE 11 Day.

Oleh itu, 11street akan menyambut LOVE 11 Day di Lot 10 Kuala Lumpur. Sambutan ini akan menawarkan hadiah ‘giveaway’ terbesar bernilai RM1.1 juta dalam jumlah, bersama-sama dengan selebriti dan penghibur Korea HaHa (Running Man) dan satu siri program menarik bermula dari 12.00 tengah hari di Kompleks Membeli Belah LOT 10 Kuala Lumpur.

“Kami amat teruja untuk memilih 11 November sebagai hari untuk meraikan dan untuk berbakti kepada pembeli Malaysia. Malah, 11 November tidak hanya merujuk kepada jenama kami, ia adalah satu hari itu 11hb di Korea, yang mana mereka menyambut setiap tahun dengan memberi ganjaran kepada pelanggan mereka dengan giveaway besar. Ini kerana di Korea, 11 November 11 terkenal sebagai hari di mana orang ramai menunjukkan kasih sayang kepada yang tersayang dengan cara bertukar-tukar biskut coklat ‘Pepero’.” Hoseok Kim, Ketua Pegawai Eksekutif 11street.

11street Sambut LOVE 11 Day

11Street Bersedia Untuk Sambut ‘LOVE 11’ Day Di Malaysia
Sambutan LOVE 11 di Lot 10 Kuala Lumpur

Hadiah bernilai RM1.1 Juta untuk di agihkan di LOVE 11 Day

“Oleh itu, kami melihat hari ini sebagai hari yang paling sesuai untuk menjadi tuan rumah sambutan pertama kami ’11 LOVE’, di mana kami akan mengumumkan antara faedah utama dan masa depan untuk pelanggan kami. Pada hari istimewa ini, kami akan memberikan hadiah, dan kredit membeli-belah. Selain itu, sambutan akan dapat melihat mengedarkan 11,000 kotak Pepero kerana bentuknya menyerupai nombor ‘1’ dan adalah simbolik kepada 11street.” Kim menambah.

Oleh itu, sambutan ’11 LOVE’ di LOT 10 ini akan juga dimeriahkan dengan penampilan khas penghibur Korea, HaHa, salah seorang ahli Running Man. Ini peluang anda dan semestinya 11street akan menawarkan peluang kepada peminat untuk bertemu dan sesi bergambar dengan selebriti Korea ini.

Bersama-sama sambutan ini juga pelakon Malaysia dan duta jenama 11street ini, Emily Chan akan berada di sana untuk menyertai keseronokan dan menyaksikan sambutan di LOT 10.

11street Sambut LOVE 11 Day

Banyak hadiah dan diskaun menarik termasuk 11 hadiah-hadiah menarik dari Peraduan ‘Snap and Win’, cabutan bertuah serta hadiah pemberian di gerai oleh jenama yang mengambil bahagian seperti SONY, Samsung, Kinohimitsu, K-market, BONIA, Lenovo, SASA, NESCAFÉ, Thermos® dan Windrider.

Sambutan ’11 LOVE’ juga akan memilih Tiga (3) pemenang bertuah daripada kempen ’11street Genie’ untuk mempunyai impian mereka dipenuhi pada 11 November 2015, sama ada meneroka dunia, melawat Korea, mendapatkan make-over untuk rumah anda atau bekalan runcit yang banyak. Layari laman web ’11street Genie’ untuk mengetahui lebih lanjut.

Akhir sekali, Maybank, rakan kongsi bank eksklusif acara itu, akan menawarkan 500 pcs sebanyak 15% kupon diskaun setiap hari untuk pengguna kad Maybank yang membeli-belah di 11street dari 1 November hingga 30 November.

Rasmi saluran media sosial lawatan 11street ini (Facebook, Instagram, dan LINE) untuk mengetahui bagaimana untuk mengambil bahagian dalam perayaan yang akan datang ’11 LOVE’ dan memenangi peluang foto eksklusif dengan HaHa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.