Site icon Travel Blogger Malaysia

18th Floor

IMG00666-20090618-1425
Tinggi bukan kalau 18th Floor?

Aku duk kat 7th Floor jer. Ofis aku pun 6th Floor. Jadik skali skala naik 18th Floor rasa cam sayup jer tengok ke bawah. Ni pun aku dah rasa tinggi. For those yg keja kat 88th Floor aku tak leh bayangkan betapa tinggi korang rasa. Aku ni ader masalah gayat kot, slalu gak la rasa pusing2 kalau duk atas sgt. Hehehe…

Smlm aku gi hantar duit kat Apau. Dah sampai ofis dia, aper lagi. Aku makan la. Pasal, kat situ antara PUSAT MAKANAN yg best2 ada dlm area aku ni. Hehehe,,,

Blum sempat aku order, Apau dah ulur Mocha dan Fruits. Thanks Apau. Ko cam tau2 jer aku suka makan. Hahaha…

Burp! Alhamdulillah
Exit mobile version