GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Suapi & Me Makeover

Pukul 11 jer nizam dah terpacak kat keta, jadi driver kami. Rupanya dia tido umah Sopi smlm. Hak hak hak. Dr umah trus ker Amcorp Mall, since last week dah buat appointment, minggu ni kena la pegi. Masih awal masa kami sampai sana, so, kami bfast dulu kat mamak bwh tu. Sambil citer pasal last week punya event. Byk gak la, dr plan nak g Karaoke tak jadi, pastu citer KM Fairs n also citer keta sopi yg xcident.
Lepas semua dh kenyang, kami ke butik tu. Pasal Nizam tak nak join, so dia jadi kami punya bodyguard, cum maid, cum org suruhan. Masuk jer bilik makeover tu, tenang jer rasa. Aku baring, aku tutup mata, terus tenang, lagu best, slow jer, oldies,,, tp lama2 aku rasa hampes lak. Baru prasan. Lagu Krismas.
Aku buat apa? Ha ha ha. First time in my life. Aku buat treatment Facial kat Butik. Ni semua gara-gara hasutan Sopi. Treatment tu started with cuci muka, pastu muka aku kena sapu lotion aper tah. Sejukkk… mata dah tak leh bukak dah. Kena tutup. Tp, time kena buat treatment kluarkan blackhead/whitehead tu memang best. Rasa cam buang kulit mati jer kat muka. Tenang sgt bila skali skala pampered diri sendiri ni. 1 jam tu memang tenang jer… Lama, sampai aku rasa ngantuk sgt. Bila dah abis tu, aku dpt rasa muka cam tegang sket, ringan, licin. Kira mmg ada kesan la, coz aku tak penah buat treatment cam ni.
Aku kluar jer tgk Nizam boring duk tunggu aku ngan Sopi. Padan muka. Ajak join tak nak. Segan la konon. Kejap lepas tu Sopi pun abis. So, sambil tunggu bil, aku tgk amoi tu bukan main promote product dia kat Sopi. hak hak, dia promote kat aku, aku buat dekkk jer. Hak hak. Aku layan jer Chinese tea tu. Dah abis jer amoi tu promote, aku tanya “Brapa ni semua package product u ni?”… Slamber dia jawab “I kasi diskaun la, Facial, Toner, semua complete, RM880 saja” Erkkk !Aku tertelan hampas teh cina tu. Aku cuit Sopi kasi hint suh cepat blah. Last last Sopi ckp “Lain kali la Miss kitaorang dtg. Try yg ni dulu ya” Sambil aku n dia bayar RM29.90 jer for individual treatment promotion hari tu. Aku dah untung RM120 coz asal harganya RM150++
On d way, sempat aku beli Carpet, original from IKEA, nak wat letak kat entrance. So, kami balik umah dulu hantar Carpet pasal Nizam ajak pegi jumpa Meor kat restoran Jejantas Sg Buloh.
Sementara tunggu Meor, aku, Nizam, & Sopi, skali lagi buat muka tak malau, duk layan kerusi urut OTO kat situ. Best oooooo….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.