GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ibrahimsha & Marathon Duo

Tah aper citer si Azam, tadi ajak aku gi IBRAHIMSHA lak pekena nasi beriyani Ayam Rempah. Aku lak, memang pantang ajak g sana. Sedap beb ayam goreng rempah dia. Nampak cam ayam kampung, kena lak ngan kari serta rempah kas kas agaknyer. Perhhh!!! memang lalok la petang2 ni. Kenyang. Burp! Alhamdulillah. Cam biasala, aku, Azam & Balan, ke sana time lunch. Sib baik awal sket jer sampai. Masih ader tempat duduk kosong.
Lepas makan, kami balik ikut Jalan TAR, sambil tgk view aweks2 KL. Hehehe.
Nak masuk jer gate building ofis, tetiba lak aku tgk 2 org mamat ni, kluar dr Teksi, trus pecut ala2 400 meter sprint. Nak kata laju tak der la, tapi, memang pelik since tghari nan panas terik, dia bleh pecut Marathon acara beregu (berdua) dgn paaki shirt n jeans. Aku tgk muka dua2 kecut pucat jer, sambil sorang tu tgh kunyah makannan kot, pasal mulut dia kumat-kumit. Yg Teksi ni plak, baru aku tgk driver dia kluar terpinga-pinga. Rupanya kat depan satu keta Peronda dah blocked teksi tu, maybe nak investigate passengger tadi kot.
Yg duk lenguh pecut, 2 org mamat ni, yg terkebil2 si Drebar Teksi, (pasal tak leh nak mintak duit tambang kot), yg dukl relaks lak, polis peronda 2 org dlm keta Waja. Dah la langsung tak kluar, mcm tak endah pulak… Tak tau la kot2 dia dah call backup. Apa lagi, Jammed la jalan tu kejap. maklumla jalan KL ni penuh ngan keta. Aku, Azam & Balan lak, just jadi penonton jer, tak sempat aku nak shoot gambar. Iskkk!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.