GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

FA Cup Final 2007 @ Hartamas

Plan asal, aku dah ckp kat Azuan suh dia dtg awal booked meja. kul 830pm kira ok la. Aku suh dia dtg awal, pasal aku takut lambat sampai dr event Teambuilding aku. Skali, bila aku nak sampai Hartamas dlm kul 9.30pm, Azuan called aku ckp cancel, pasal tak der meja kat Uncle Don. Iskkk geram betul. Aku dah parked keta n on da way (walking) pegi sana, dia bleh ckp cancel? Aku call balik ckp kat Azuan, suh parked keta dulu.

Sambil duk tunggu Azuan aku gi 7E kejap nak beli topup, aku kuar jer, aku tgk satu meja kosong kat Kedai Mamak tu. Aper lagi, aku trus duduk. Aku call si Azuan ckp tukar venue. Tak sampai 10 minit Azuan sampai, aper lagi, aku blasah la dia cukup2.

Game started jam 9.55pm. Ending nyer sampai extra time. Aper nak buat, memang takder rezeki double, Man Utd 0 – 1 Chelsea.

Abis game dlm kul 12.30am. Aku ingat nak balik awal, penat beb, tadi satu hari gi Teambuilding. Aku masuk jer dlm keta, si Laling sms, tanya ajak Minum. Aper lagi, kebetulan perut aku lapar, aku singgah la kat kedai Mamak area umah aku, join laling, Bebeh, Fayzal, Janet n Sury. Diorang baru lepas balik tgk AF5, Konsert Finale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.