GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Sabtu lepas…

Minggu lepas, duk bersiap2 nak pegi umah ABE kat Kajang, tiba2 si Kiki jatuh lak kat hall. Sib baik sikit jer, tp berdarah jugak la hidung dia. Terpaksa la call bgtau Abe, kansel nak pegi umah dia. Melepas aku nak makan BBQ Kambing kat umah dia…

Nak tak nak kitaorang pegi la Lunch kat luar & dekat ngan umah. Nasi kampung. Best ooo… Ader ulam petai, pucuk paku, sambal blacan, dan yg penting ader budu. On da way nak balik singgah kat kedai Tiles & Home Deco Design. Fuh!, macam2 design yg ader. Moden, Exotic, Elegant, Hot, Pleasure, mcm2 ader, tunggu aku bwk duit jer, baru bleh beli. Buat masa ni, pegi tgk jer la…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.