GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

aku jeles kat BLOGGER yg femes

Semenjak dua menjak ni, bila aku register pakai NUFFNANG, aku bleh tau sikit sebanyak info pasal visitor kat blog aku ni. ALhamdulillah, dr sehari ke sehari, makin lama makin bertambah. Kira aku pun tumpang happy kalau korang suka baca blog aku. Pastu korang nak kutuk, komen, puji, dan mcm2 lagi aku tak kisah la. Janji jgn lebih2.

Sblum ni, blog aku ni sepi jer, biasa dlm 10 – 15 visitor jer sehari, tp lepas aku set kan some gadgets, pastu updet hari2, letak jokes, kira alhamdulillah, skang dah cecah 100-150 visitor sehari. Ok la tu kot. Kira aku pun teruja la. Konon ramai yg baca blog aku.
Skali, nak jadikkan citer, sambil aku duk surf satu blog ke satu blog, alih2 aku terjumpa la blog yg femes ni. Kata Mya, blog ni kira antara blog yang paling femes stakat ni, Kak Red. Kira Kak Red ni dah masuk tahap blooger yg berjaya di Malaysia utk kategori Blog Personal. Yg pasal citer Kak Red tu memang menarik. Yg paling menarik perhatian aku, dia punya visitor seharian. Mak aiii… ramainyerrr peminat Kak Red sampai kan cecah 1000 – 1500 visitor dlm masa sehari sajer. Erk! Terkedu aku. Trus aku jeles tgk ke”femes“an nya. Power betul pengaruh Kak Red dlm alam internet & blogger ni… Ni nak kena blajar sedikit rempah dan secret ingredient dr Kak red ni… Hehehe,,, Ooo Kak Red, kasi pass la kat saya plak Kak Red punya SAKA tu?,,, hehehe

Sumber dr blog Kak Red

p/s: kagum aku dgn Kak Red dan Hubby dia
3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.