I'm Going Kame Hame Ha with Dragonball Evolution Movie
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

I’m Going Kame Hame Ha with Dragonball Evolution Movie

I’m Going Kame Hame Ha with Dragonball Evolution Movie. Citer ni memang lama aku tunggu. Kalau budak2, saper yg tak kenal GOKU. Citer Dragonball ni dr budak2 sampai dewasa cam aku sure tahu jalan citer dia…

 



 

Dragonball Evolution Movie

Nak kater aku ni die hard fan Dragon Ball, tak jugak. Tapi ader la figurine model Dragon Ball yang aku simpan sebagai kenangan. Nak di jadikan cerita, memang aku alu-alu kan kalau sesiapa nak ajak aku tengok Movie ini. Malam esok, ada tayangan perdana. Macam best jerk…

Hehehe…

'nuffnang_logo_dragonball.jpg'
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.