PC Problem
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

PC Problem

Pagi masa masuk keja OK jer. Skali bila aku install software berry, nak restart PC aku trus HANG… Adus,,, puas aku godek2. Byk kali aku on dan off… Tunggu IT Help Desk, lambat benar.
Aku ingatkan lama la nak siap. Nak kena tunggu sampai esok baru siap. Sementara tu aku pakai hp jer la buat keja aku, emails. Sib baik tadi, aku 5 – 6 kali jolok akhirnya bleh adjust, scandisk, dan bleh pakai sementara. Sampai skang. Kalau tak, without PC & Internet, boring nyerrr,,,

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.