GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

aku pun HANGIN kalau cam ni,,,

Aku ni cepat marah ker? Rasanya dah lama tak, tp aper prasaan korang kalau jadik dan kena cam aku semalam ???
Cam biasa aku parked keta sebelah ofis. Walaupun parking biasa, tp ok la since “its FREE”. Biasa aku sampai awal gak, antara kul 7.30am ke 7.45am. Kami ramai2 susun la park kereta di kawasan lapang sebelah ofis. Maklum la tak der org jaga, so kena pandai2 la. Masalah satu jer, parking space ni akan di tutup selepas kul 8.00am. Kerana kawasan ni kawasan sekolah, jadi kena la hormat jugak peraturan tu.

Memandangkan free, memang selalu penuh la parking space situ. Saper lambat, memang tpaksa parking tempat lagi jauh.

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Smlm aku kena balik awal skit. Ader janji ngan Nizam. So, pegila ambik keta awal sikit. Kul 6.00pm. Sampai jer kat keta, aku dah HANGIN.

Saper la punya bangang bleh parking keta cam ni??? Masa aku parked pagi tadi, aku park blakang keta Honda Civic. Patutnya, kalau ader keta nak park blakang aku, kasik la space aku nak kluar. Ni tak. Di himpit sampai keta aku tak leh kuar.

Please la consider org lain pun nak cepat jugak, takkan aku nak jadi MACAI ko tunggu sampai ko balik baru aku bleh balik? Atau owner kereta Atos bodoh ni duk pk, org lain balik awal, kereta depan aku balik awal, so, aku bleh kluar??? Senang nyer pikir ….

Kalau emergency, lambat, nak cepat pun, cuba la tolak ansur tengok keadaan. Orang lain pun pakai kereta. Ni tak, kasik org susah. Dlm 15 minit gak la aku duk adjust nak kluar dr tempat aku parking. Tu pun sib baik si Nizam ader… kalau sorang, sure tak lepas,,,

Korang tgk la sendiri pictures ni, susah nak kluar. Kang calar keta kiri kanan aku, saper lak nak bayar???

p/s : Tak kira la saper OWNER kereta ATOS plate WKW 5623. Aku kenal ko ker, ko tak kenal aku ker. Ko laki ker, ko pompuan ker, BODOH punya driver. Sekolah jer tinggi. Tp, tak pk pasal orang lain. Buat nya kalau aku nak luar kul 3.00pm? Camana aku nak carik ko? No HP pun tak tinggal… Bahalol betulll,,,
8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.