GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

MENGONG arrr…

Ni lagik sorang yg kurang ajar…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Aku terkena lagik. Semalam. Aku pun tak tau owner kereta yg cam ni, apa LEVEL PEMIKIRANnya. Nampak kereta MAHAL, sure gaji MAHAL, kalau GAJI mahal sure la balajar PANDAI dr aku yg ader Diploma jer.
Tapi, buat keja langsung tak pikir masalah org lain. Janji dia parking senang, orang lain pedulik aper. Gitu ker?
Cam biasa time nak balik smlm jam 6.00pm, nak cepat, elok jer aku tgk sebijik Honda Civic elok jer park belakang keta aku. Setahu aku, seawal pagi aku datang, aku park di belakang kereta Myvi. Jadi patutnya blakang aku kosong dan sendiri mau ingat la, memang tak bleh parking.
Tp tah malaun bodoh piang mana bleh suka2 hati parked belakang kereta buruk aku tu. Kalau ikutkan itu boleh di”maaf”kan. Mungkin aku consider dia dah lambat dan tak der space nak parking. Kot yer pun, kalau yer pun dah tau parked belakang keta orang, please la, abis keja ker, atau adjust la your time to remove it and pindah ker tempat lain sementara org lain bleh kluar.
Aku bengang, aku call extension dia. Sib baik kat keta ader ext no. Aku call aku cakap sikit jer pasal keta dia parking belakang keta aku tiba2 “Tuppp,,,” dia letak. Baru nak maki hamun. Suara cam pompuan. Dan baru jer aku check ext no. memang pompuan.
Kalau U bz pun, org lain BZ jugak. Kalau U nak parking, orang lain pun nak parking jugak.
p/s : Buat owner kereta cantik HONDA CIVIC plate PJB 5311, Lain kali parking elok2 la Cik Kak, jgn nyusah kan org lain. Sib baik la saya jenis orang baik. Kalu org lain, agaknya lampu balakang tu dah lama kena pecah.
Tags:,
5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.