GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Fish SPA

Dah lama aku nak try.
Smlm lepas carik barang2 dapur kat Tesco, aku singgah la kejap. Masa nak kluar ader promosi Fish Spa. RM5 jer for 10 minit. Aku tgk ikan yg ader dlm tu besar2 tak macam ikan2 yg penah aku tengok kat Midvalley hari tu. Seram lak aku rasa.

Tp, pasal nak try jugak, aku beranikan diri. Ajak wife aku dia tak nak. Dia tak tahan geli. Kalu gitu aku buat sorang jer la.
Dah bayar, aku letak jer kaki, skali segerombolan ikan2 trus terjah kaki aku, Kat tapak kaki, kat tumit, kat jari2, kat betis, memang geli sangat2. Tapi syiokkk… Lama2 dah rasa kebas. Rileks lak tambah2 air sejukkk…

Yang aku heran, betul ker ikan2 ni spa kaki aku. Ke aku sajer kasi ikan2 ni makan free ??? erk!
Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.