GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Still KEJA

Semalam aku dah cuti, tapi belum official lagi.

Pasal hari ni nak kena jumpa client dan submit sikit jobs. So, ambik la kesempatan kejap singgah kat Bangsar ni.

Baru abis jumpa client dan pasni nak kena pegi servis kereta plak.

Sib baik jalan dah lengang sikit. Sure 1/4 dari warga KL dah balik kampung dah semalam. Kena lak hari ni semua Sekolah, Kolej dan IPT dah start cuti.

Dengar khabar semalam jalan Plus Utara dah jammed. Jalan ke Pantai Timur ikut Bentong pun sesak bangat. Harap2 malam ni ok la…

Korang still keja ker?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.