GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

new FLASH

Projects dan jobs bulan Disember memang byk. Tak larat lak nak buat.
So, pasal nak kasi hasil kerja lagi bagus, aku beli extra 2 Flash Gun. nak beli yg high end, still below budget, so beli la yg average punya. Plan nak buat CLS atau prektis dgn member2.

Benda ni aku order dr penang, beli tru online. Lepas baca review, nampak OK, murah lak tu dan multi function. So, order la 2 units. Paling best, order pagi, bayar kul 2.00pm, keesokkannya sebelum jam 11.00am aku dah terima,,, cepat sungguh. Bleh la aku prektis CLS lagi,,,

p/s: ini adalah cerita lama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.