GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

PEN utk Klien

Dah lama aku cari nak beli Gift utk Klien aku ni. So far aku identify 2 org jer utk nak kasi hadiah PEN ni. Pasal dua-dua Manager level. Bleh la diorang pakai utk sign atau kegunaan seharian…
Nak cari yg mahal tak leh la, cari yg average level. Yg penting jenis ni aku nak crave letak nama diorang. Baru la Limited Edition… kan?

Abg KK ckp, kat depan Tune Hotel ada kedai PEN. Smua jenis pen ada. So, menapak la aku ke sana. Adeh-deh jauh nya yang amat. Berpeluh ketiak dan kangkang.
Mula2 dlm kepala otak aku nak beli Sheaffer. Sampai sana skali aku tgk harga dah over budget. So, aku pilih Parker jer la. Pasal tambah kos craving, rasanya dah ok dan dlm budget utk gifts.

Akhirnya, aku berjaya beli 2pcs Parker jenis kat bawah ni. Siap crave nama klien tersebut. Harap2 diorang suka. Pasal, aku suka… 🙂

p/s : Rezeki mesti di kongsi sama2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.