GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

BIRIYANI from Chennai

Fisrt time aku makan FAST FOOD Beriyani ni…

Kalau korang nak tau, kata member aku yg belanja Beriyani ni, resepi, tukang masak, serta rempah ratus, smua di ambil dr Chennai. Katanya kira Original dr Chennai la ni. Nak kasi aku rasa punya pasal, member aku tu tolong belikan satu Beriyani Ayam dan satu lagi Beriyani Kambing.

Rasanya memang la best. Walaupun aku bukan peminat setiap Beriyani, tp memang sedap. Nasinya yg lembut, rasa ayam dan kambing memang penuh dgn rempah kari, lain dr rasa yg ada kat Malaysia.

Utk makan tengahari, memang best pasal bleh makan kenyang2… Walaupun nampak kecik tapi paket ni padat dgn nasi dan lauk…
Saaaaaaangat sedap. Cuma sampai skang, kawan aku, Amin, still tak bgtau mana bleh dpt Beriyani ni… suspen plak aku…
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.