Putrajaya International Hot Air Balloon 2011
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Putrajaya International Hot Air Balloon 2011

Tahun lepas aku sempat pegi ke Putrajaya International Hot Air Balloon 2010. Tapi, tahun ni nampaknya tidak berkesempatan untuk ke Putrajaya International Hot Air Balloon 2011.

Melepas nak tengok belon belon udara design baru tahun ni. Dengar kata Putrajaya International Hot Air Balloon 2011 ni lagi besar dari tahun lepas. Tahun ni tahun ketiga dan semestinya lebih banyak penyertaan dari tahun lepas.

putrajaya hot balloon 2011 festival

Member aku cakap ader design Doraemon, StarWars dan dua tiga design baru yang di bawa masuk ke Putrajaya. Aku rasa hari ni paling best kalau pegi memandangkan hari ni hari terakhir dan cuaca dari pagi sampai la skang mendung dan hujan rintik2. Tak der la panas cam aku pegi tahun lepas.

Tapi takper la, rezeki tahun ni takder, harapkan tahun depan ada lagi Pesta Hot Air Balloon ni kat Putrajaya. Amin…

p/s : ni gambar aku ambik masa Hot Air Balloon tahun lepas, tahun 2010.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.