GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Mari belajar MEMANDU

Hari ni cuti umum, hari Wesak masa untuk jalan2.

Hari untuk practical training untuk Mem besar bawak kereta. Biar blajar sampai jadi expert senang nak pegi mana2.

Skang ni bukan Maam tak pandai, tapi jarang2 bawak kereta. Walaupun Mem besar dah lama ada lesen, sejak tahun 2000 lagi, tapi jarang2 skali pegang steering kereta. Steering kereta racing kat FunFair ada lah.

Setakat ni prestasi terbaek. Dah bleh overtake ngan cucuk BMW kat depan dah kira terer la tu kot 🙂

Dah pandai bawak kereta, dah bleh berkira2 beli sebijik lagi kot,,, senang lepas ni,,,

Sent from my BlackBerry® smartphone

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.