GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

N Seoul Tower Di Korea Pictures and Stories

Layan dulu beberapa keping gambar dari sekitar lokasi N Seoul Tower di Korea. Ini adalah gambar di kaki menara N Seoul Tower yang terkenal di Seoul.

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Sebelum aku sampai Seoul, aku langsung tak tau yang kat Seoul pun ada Tower. Masa aku tengok cerita Awan Dania, lakonan Scha Al Yahya, aku tengok tempat kunci-kunci yang banyak sahaja… tak di gambarkan Tower ni pulak. Tapi, ini lah hasilnya bila dapat tahu sini ada N Seoul Tower di Korea.

 

Bila dah sampai sini, aku google, sekali terjumpa pamplet N Seoul Tower di Korea. Memandangkan aku tengok dekat sajer dengan hotel aku, malam selepas Tour Group, kami ambik cab ke sana. Murah sahaja, kalau di convert RM7 sahaja.

 

Dah sampai, aku betul-betul teruja. Cantik wei… dah la sejuk, view cantik, atas bukit, lampu-lampu sangat berkilauan. Paling romantik aku tengok susunan dan mangga-mangga kunci yang ada disitu. Banyak. Bukan puluh, bukan ratus, bukan ribu, tetapi dah sampai juta-juta.

 

Di sini ada pagar khas yang di letakkan oleh pihak N Seoul Tower untuk pelawat meletakkan mangga-mangga mereka di situ sebagai tanda simbolik kasih sayang masing-masing. Ada mangga awek untuk boyfren, boyfren untuk gefren, isteri kepada suami, suami kepada wifey dan tak kurang juga mangga yang di letakkan untuk satu family cam aku…

 

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

 

Trip ke Korea, N Tower Seoul

Semestinya, kalau korang sampai Seoul, N Seoul Tower adalah satu kemestian. Kalau tak singgah sini, rugi. Jangan risau, sebelah atas ada satu kawasan berdekatan Toilet, korang boleh solat di situ. Terlindung jugak la.

Makan pula, kami makan Burger Udang, cam biasa.

MrJocko.com

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.