GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Nak Order Kuih Raya?

Dari last week lagi, aku perasan dah ada sample kuih raya kat ofis aku.

Macam-macam jenis kuih raya. Ada Almond London, Almond Choc, Semprit, Biskut Kelapa, Kuih Tat, Batang Buruk dan macam-macam lagi.

Nak order, boleh tulis nama, jenis kuih dan berapa banyak korang nak. Tak payah deposit pun. Seminggu sebelum raya korang akan dapat. Senang kan?

Aku tengok je la. Bab kuih-muih musim raya ni, Ma’am Besar punya keja. Aku makan je. Selalu kuih raya kami biasa je. Cukup la nak makan kami anak beranak dan kawan terdekat.
So, saper yang nak order, order cepat2 ye, nanti tak sempat pulak.

Sent from my BlackBerry® smartphone

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.