GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Hawaii Five-0 Ori vs Hawaii Five-0 2010

Music latar yang sinonim dengan cerita ni, skali dengar, sure ramai yang dah boleh agak. Itu stail cerita dulu-dulu kan?
Macam cerita Hawaii Five-0, music latar pembuka cerita ni, suatu waktu dulu memang kasi penonton excited, teruja. Tapi skang, rasa biasa jer…
Kalau korang peminat citer aksi penyiasatan ni, Hawaii Five-0, korang rasa, versi original, Drama bersiri tahun 1968an atau versi 2010an? Karekter yang hampir sama, berkisar di Hawaii, kota ke’seksian’ dan masih kekalkan muzik latar yang sama. Of course pelakon berbeza.
Cerita mengisahkan penyiasatan Hawaii Five-0, salah satu cawangan Elit, Polis Negeri Hawaii yang bertanggungjawab hanya kepada GABENOR dan diketuai oleh Steve McGarrett.

Kalau jalan cerita, hampir sama. Tapi of coz la yang terbaru banyak beza. Lebih aksi, lebih real dan lebih technology berbanding siri lama. Apa pun, dua-dua siri Hawaii Five-0 aku layan… 🙂
MrJocko.com

Tags:,
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.