Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang 

 

 

Sambung balik cerita cuti-cuti ke Penang bulan lepas. Ini gerai durian yang aku singgah. Sempoi jer kan???

 

Kata orang durian Balik Pulau antara durian terbaik kat Malaysia. So, apa lagi, Petang Sabtu, kami terus drive ke Balik Pulau mencari durian. Lepas jer Empangan kat area Teluk Bahang, aku singgah di gerai pertama. malas dah nak cari tempat lain. Masuk kedai, tanya Apek tu harga, nego sikit, dah setuju, kami singgah makan terus.

 

 

“Try out the OYO Rooms App and get RM50 worth OYO Money. Download link: http://share.oyorooms.com/ROSMRNFFC, referral code: ROSMRNFFC

Nak Travel dan Book bilik MURAH?
Guna Code MYBUD217 utk OYO Room”

  

 

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang 

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

 

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

  

 

Masa kat gerai ni, aku lupa lak nak tanya durian Musang King, Udang Merah atau pun jenis D24. Aku main makan jer. Janji aku nak yang durian isi kuning. Sib baik pengalaman aku selama beberapa tahun jual durian masih ada, dan aku still bleh la cari kalau nak makan Durian yang isi kuning. Pilih yang mana masak dan jugak pilih terbaik.

 

Puas hati pasal masa makan hari tu kami bertiga. Adik aku pun ada. Anak2 aku makan apa la sangat kan. Kami cuma bayar RM25 sahaja. Murah kan??? 

 

Misi mencari Durian Balik Pulau di Pulau Pinang

Lepas makan durian, amalkan petua minum air masak atau air kosong dalam pangsa durian. Selawat lepas tu minum. InsyaAllah, badan tak akan panas.

MrJocko.com

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.