Sponsor IKLAN dari IklanBlog-Percuma
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Sponsor IKLAN dari IklanBlog-Percuma

    Sejak sebulan dua ni, Unique Visitor yang singgah kat blog aku makin bertambah. Alhamdulillah. Kalau dulu 50 ke 60 orang je sebulan. Setakat ni banyak sambutan untuk  entry pasal Buffet Ramadhan dan jugak pasal Trip-trip yang dah aku pergi sekitar Malaysia dan jugak luar negara.  
UV aku skang…
Walaupun UV aku cuma sekitar 200 – 280 jer tapi aku tetap puas hati. Maju jugak la dalam tempoh 6 bulan ni, sejak aku aktif balik ber’blog’. Pasal tu, aku terus buat muka tak malu, propose kepada satu Advertiser ni, offer dia letak iklan kat blog aku. Alhamdulillah, dia setuju. Dan skang ‘officially’, buat pertama kali aku akan dapat RM50 sebulan, secara tetap. Yeay!!! Akhirnya harga blog aku sudah ada harga.
So, untuk kawan yang berminat boleh cuba jugak sehingga berjaya. Jangan putus asa.
Bagi yang buat business online, kalau berminat untuk iklankan produk anda secara percuma, boleh la cuba jenguk-jenguk ke Blogspot Advertiser aku ni. www.iklanblog-percuma.blogspot.com
Boleh tengok apa yang patut dan boleh letakkan iklan korang semua. Aku pun tak faham sangat konsep dia. Ni jenis e-commerce dan iklan online yang mungkin lagi berkesan kot.

Jangan lupa isi borang dulu, kemudian tunggu pengesahan dari pihak Iklanblog-Percuma. Mengikut Terma dan Syarat.

Nanti cuba-cuba lah yer, mana tau business anda kan berkembang pesat suatu hari nanti. InsyaAllah.

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.