GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Kad Prepaid Visa BIG dari Tune2Big

 

Kad Prepaid Visa BIG dari Tune2Big
Kad Prepaid Visa BIG dari Tune2Big

 

Memandangkan aku ni pengunjung tetap AirAsia.com, aku rasa aku perlukan card yang sesuai dengan fungsi pembelian tiket kat AirAsia.com ni. So, aku terbaca kat link pautan kat AirAsia.com ada sesuatu yang best iaitu www.Tune2Big.com

So, apa lagi, aku register kat www.tune2big.com dan buat pembayaran RM10 untuk pemerosessan kad BIG sebagai Kad Debit yang akan aku gunakan kalau aku membeli beli di AirAsia.com.

Selang seminggu jer, aku dah dapat KAD BIG baru dari Tune2Big.com. Skang tunggu masa untuk reload duit jer dalam kad ni. Nak reload senang jer, bleh reload online dan reload pakai ATM yang terpilih.

 

Nak tau kelebihan kat debit BIG ni, antaranya ialah :

 

1. Ia adalah kad prepaid Visa, tiada risiko kredit dan tiada yuran tahunan RM50

2. Bila anda membeli menggunakan kad BIG, anda boleh dapat Biggies points. Cukup points, anda boleh tebus untuk membeli tiket penerbangan di AirAsia.com.

3. Ada lebih dari 1000 online shop yang menyertai points kad prepaid BIG ini di seluruh dunia.

So, kalau korang belum ada prepaid Visa kad ini, apa lagi,,, jom daftar,,, 🙂 Aku sudah dapat.

 

Kad Prepaid Visa BIG dari Tune2Big

MrJocko.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.