Blogger pun ada SPAM???
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Blogger pun ada SPAM???

Aku baru pagi tadi bukak Blogspot. Konon nak update citer. Pastu bukak Website Blog aku www.MrJocko.com … jeng jeng jenggg!!!

Sekali tengok ada 3 entry yang pelik. Aik, bila masa aku buat entry ni. Rasanya minggu ni aku busy dan banyak kerja. Atau aku ada buat auto-publish last week… Pelupa betul aku. Rasanya last week aku tak sempat nak buat entry apa pun…

Bila aku teliti, rupanya SPAM. Hah!!! Camana ada spam kat Blog aku ni? Camana dia bleh masuk ke Entry aku kalau aku sendiri tak log-in. Atau ini semua angkara Hackers???

p/s : Ala bro Hackers, blog aku yang tak femes ni pun korang nak hack jugak ker???

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.