GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Koleksi Jam Tangan Aku Seadanya Termasuk G-Shock Swatch

Aku memang suka jam. Memang aku suka simpan dan kumpul jam. Ini koleksi jam tangan aku seadanya. Ada yang murah, ada yang aku simpan duit bertahun untuk dapatkannya. Ini Koleksi Jam Tangan Aku Seadanya Termasuk G-Shock Swatch.

Tak kira la murah atau yang sederhana harga, kalau aku rasa minat dan mampu aku kumpul duit beli. Nak beli yang mahal, belum mampu, jadi beli la jam-jam murah. Yang penting, aku ada banyak design yang boleh aku match kalau aku pakai outfit office dan leisure.

Baca : Rahsia Kedai Jual Jam GShock Original Murah

 



 

Koleksi Jam Tangan Aku Seadanya Termasuk G-Shock Swatch

koleksi jam g-shock

Aku memang suka jam. Memang aku suka simpan dan kumpul jam. Ini koleksi jam tangan aku seadanya. Ada yang murah, ada yang aku simpan duit bertahun untuk dapatkannya.

Mana yang sempat beli, aku beli jer yang murah-murah. Setakat ni aku ada koleksi G-Shock, MRG G-Shock, BNM, Rolex Tiruan, Swatch, Tag Heuer Monaco, Alba, Rado Tiruan, Casio Edifice dan Tag Heuer Chrono.

Kalau ada yang murah-murah, design lain, nak jugak aku beli lagi.

Aku memang suka jam. Memang aku suka simpan dan kumpul jam. Ini koleksi jam tangan aku seadanya. Ada yang murah, ada yang aku simpan duit bertahun untuk dapatkannya.

Untuk mereka yang mungkin minat jam, boleh la merancang untuk kumpul model jam kegemaran anda. Kalau tak dapat beli yang mahal, simpan dulu model jam G-Shock seperti saya. Simpan model yang biasa-biasa dahulu, kemudian bila ada rezeki lebih boleh la tambah model lain yang lebih mahal atau yang lebih rare.

Biasanya, kalau model vintage dari Jepun, akan jadi mahal. Walaupun buruk, ada yang nak beli dengan harga yang tinggi. Sebagai contoh, jam G-Shock Ombak Rindu model DW-8160 ataupun jam G-Shock Gangster.

Untuk info, peminat jam G-Shock dari Jepun ini ada di setiap pelusuk dunia. Paling murah kalau jam G-Shock baru, harga cuma sekitar RM200. Untuk koleksi jam G-Shock terpakai atau USed Item, harga cuma sekitar RM100 sahaja.

Jika anda ada modal besar, duit banyak, kumpul koleksi edisi terhad, model kolaborasi atau G-Shock Collaboration Model. InsyaAllah kalau kena cara harga akan naik setiap tahun.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.