GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Herbalife Tea untuk Kesihatan

Sebelum ni memang pernah dengar Herbalife. Aku denga juga pasal produk Herbalife yang lain dari Bro Joegrimjow. Lagipun Kakak Sepupu aku, Kak Ida yang duk TTDI memang ada buat business Herbalife ni. Sebelum ni pun pernah la dua tiga kali cuba, tapi lepas tu aku lupa cam tu jer…
Last week masa singgah umah Kak Ida, aku cakap aku nak minum teh Herbalife. Maklumla, badan dah tua, kena minum benda-benda sihat untuk jadi sihat. 🙂 . Sekali keluar nah satu botol besar dan kena habiskan jugak. Adoiii,,, semput gak la nak abiskan Teh Herbalife yang tak ada pemanis ni.
Selalu minum teh yang ada gula, bila minum teh o kosong, tawar heber, susah betul nak telan. Sejam aku amabik masa nak abiskan air teh ni. Fuh!!! Tapi lepas tu rasa badan ringan sikit. Esok malam terus keluar mana yang tak patut… besttt… Boleh la minum lagi buat supplement.

MrJocko.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.