Laman Web FAM Di Godam Lagi
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Laman Web FAM Di Godam Lagi

Mungkin pasal dah lama rasa tidak puas hati terhadap organisasi atau badan yang terlibat dalam pengurusan sukan bolasepak Malaysia ini, ada yang bertindak untuk menceroboh dan menggodam laman web milik FAM tersebut.

Kali pertama dulu sudah di godam kerana harga tiket yang mahal katanya.
Masuk kali ini sudah dua kali laman web FAM ni di godam. Antara sebab mereka menggodam kerana tidak puas hati dengan kepimpinan pengurusan FAM sekarang. Mereka juga mahu kepimpinan yang sedia ada sekarang meletakkan jawatan.
Isu sebenar dalam pengurusan FAM aku tak tahu dan tak nak ambik tahu. Cuma pada firasat aku mungkin ramai dah muak dengan muka-muka yang lama sangat berada di sana. Nampak seperti ada yang betul-betul bagi khidmat memajukan sukan bolasepak, tetapi ramai juga yang ambik kesempatan untuk peluang yang tidak sepatutnya. Kalau ada yang merungut, mesti ada la yang tak kena, kan?
Pandangan aku, yang dah lama kat sana tu, bagi la peluang orang lain pulak bersama FAM. Kita juga perlukan idea baru.
Apa pun tahniah kepada pasukan The Red Warriors, Kelantan FA yang semakin mantap samada pemain dan juga penyokong. 😉

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.