GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

3M Tawarkan USD3 Juta Untuk Pecahkan Cermin

Berita ni berita lama, last week. Aku lupa nak update. Tapi pasal teruja dengan cerita ini, aku nak share jugak. Kalau korang dah baca, korang baca sekali lagi kat sini ;).
Syarikat yang besar di US, 3M Corporation menawarkan sejumlah lebih kurang RM9 Juta atau USD3 Juta kepada sesiapa yang boleh memecahkan Security Glass ciptaan syarikat mereka 3M. Khabarnya mereka berani menawarkan sejumlah duit USD3 Juta itu kerana yakin tidak ada sesiapa yang berupaya memecahkan cermin keselamatan tersebut.
Yang berminat mencuba, boleh ke sana, US, untuk mencuba memecahkan cermin tersebut dengan syarat-syarat yang ditetapkan. Semestinya ramai yang telah mencuba dan semua mereka gagal dalam percubaan mereka.
Korang nak cuba? Mana tau dapat USD3 Juta, kaya ooo…
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.